Marselisløbet

Gå ikke glip af byens smukkeste løbeoplevelse i Marselisskoven langs vandet, når det årlige ODL Marselisløb for 48. år i træk skydes i gang ved åbningen af Aarhus Festuge. Overvær løbet som tilskuer, eller gør som tusindvis af andre motionister, og deltag i byens mest traditionsrige motionsløb lørdag den 31. august 2019.

Fest på Tangkrogen

Udover at Marselisløbet er lig med massevis af løbere på de smukke, traditionsrige løberuter, er der også lagt op til en byfest fuld af aktivitet og underholdning for alle på Tangkrogen i Aarhus. Det er derfor den perfekte anledning til at være sammen med venner, familie, studiekammerater eller kollegaer til denne årlige sommerfest og indlede Aarhus Festuge.

Motion for alle

Til ODL Marselisløbet kan alle være med. Om du har lyst til den klassiske 12-kilometersrute, den halvt så lange løberute eller gåruten. Også de yngste kan være med, da der vil være et 3 km’s børneløb, hvor alle børn til sidst vil få en T-shirt og en medalje.

ODL Marselisløbet bliver i år afviklet om formiddagen. Børneløbet bliver skudt i gang klokken 10.00, og klokken 11.00 går den officielle start.

Læs mere, og tilmeld dig dig på www.1900am.dk.

#marselisløbet #visitaarhus #aarhus

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Tangkrogen
8000 Aarhus C

Telefon

+45 8614 5262

Fakta

  • Type

    • Sport

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.208444
Latitude : 56.138475