Magasin

Magasin er et eksklusivt stormagasin i hjertet af Aarhus, hvor alt er samlet under ét tag. Gå på opdagelse inden for fashion til dame, herre og børn, makeup og skønhed, ting til boligen, bøger og gastronomi.

De bedste brands i byen

I Magasin finder du et stort udvalg af eksklusive brands fra hele verden med alt fra Acne og By Malene Birger til mærker som Kenzo og Stine Goya. I boligafdelingen finder du et stort udvalg af både klassisk og moderne skandinavisk design. Er du på jagt efter skønhed, finder du en bred vifte af lækre, internationale produkter i stueetagen. 

Hyr en personlig shopper

Hyr en personlig shopper i Magasin, der er specialiseret i at finde det, der klæder dig bedst, passer til din stil og ikke mindst budget. Du kan både få hjælp til køb af gaver, beauty, dametøj, herretøj og lingeri. Det er gratis at bestille en personlig shopper.

Lækre delikatesser

Skal du bruge lidt lækkert til dig selv eller en gave, kan du finde eksklusive delikatesser med alt fra kaffe, te og chokolade til vin og lakrids. Bliver du sulten eller lækkersulten undervejs, kan du finde både søde og sunde sager i Joe & the juice, Lagkagehuset eller Greenilicious.

Historien om Magasin

Magasin blev grundlagt i 1868 af Theodor Wessel og Emil Vett i Aarhus under navnet De Forenede Hvidevarer Forretninger. Forretningen solgte primært sengetøj, lagner, duge, servietter, undertøj og stof i metermål. Wessel og Vett havde sans for godt købmandskab, forståelse for tidens trends og en fantastisk evne til at sætte kunden i centrum, og det skabte fremgang.  

Fransk forbillede

Magasin voksede hurtigt og fik filialer i København og Aalborg, der alle blev skabt efter idealet om det franske stormagasin Le Bon Marché i Paris. Magasin har altid været et stormagasin fyldt med oplevelser, hvor kunderne kunne drømme sig væk i varer fra det store udland. Gennem årtier var Magasin toneangivende indenfor selskabskjoler, og det eksklusive stormagasin afholdte to gange årligt en af sæsonens vigtige modeopvisninger for særligt indbudte damer. Christian Dior var i 1957 på privat besøg i salonen for at lade sig inspirere af den københavnske mode. 

Få rabat med et AarhusCARD

Husk at du får 10% rabat på alt i Magasin med et AarhusCARD. Du kan læse meget mere om de mange fordele på www.aarhuscard.dk.

Magasin er lukket på helligdage.

#magasinaarhus #greenilicious #visitaarhus

Åbningstider

01/01/2017 - 30/11/2017 Mandag - Søndag 10:00 - 20:00
01/12/2017 - 29/12/2017 Mandag - Søndag 10:00 - 22:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Immervad 2-8
8000 Aarhus C

Telefon

+45 86123300

Fakta

 • Branche

  • Smykker
  • Beklædning/Sko
  • Shoppingcenter
  • Helse & sundhed
  • Kunst/Brugskunst
  • Interiør/dekoration
  • Delikatesser
 • Rabatter

  • AarhusCard (10% rabat/discount)

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.206778
Latitude : 56.157217