Kong Arthur - og sværdet i stenen

I sommeren 2019 kan du opleve den fantastiske udendørs forestilling om Kong Arthur på Moesgaard Museum, hvor troldmænd, riddere, skønne dronninger og kolossale kulisser sætter scenen for kampen mellem det gode og det onde.

Årets store udendørs forestilling på Moesgaard 

To år efter kæmpesuccesen Røde Orm er Det Kongelige Teater klar med den næste udendørsforestilling på Moesgaard. Glæd dig til højspændt drama, drabelige slag og magisk underholdning i det helt store format med en kæmpe scenografi, vilde kostumer og mere end 200 medvirkende på scenen i skikkelse af skuespillere, heste og statister.

Historien om Kong Arthur

Kong Arthurs England er i forfald. Ridderne af Det Runde Bord er udenlands på jagt efter gralen, og magikeren Merlin har ikke vist sig i mange år. Nu rygtes det, at Englands plageånd, dragen Belvarg, er blevet set i nærheden af Camelot, og Morgana Le Fey, som Kong Arthur oprindeligt bortviste fra sit kongerige, dukker op for at indvie sin søn Mordred i den sorte magi.

Kærlighed, magi og sværdet i stenen

Kong Arthur er alene. Han har kun sværdet Excalibur, som han engang hev op af stenen, da han var en værdig konge, hyldet af folket og elsket af sin dronning Guinnevere. Men det er alt sammen mange år siden.

Kong Arthur skal genoprejse sit tabte England. Han skal besejre dragen Belvarg, der har spredt sin sorte magi ud over landet, og han skal genvinde Guinneveres kærlighed. Det hele hviler på Kong Arthur nu. Og alle siger, at han er ved at blive gal.

Eventyr for hele familien

Kong Arthur er dramaet om alle de kendte og elskede Arthur-eventyr og legender, placeret helt ude på kanten af Moesgaards mørke. En fortælling om undergang og frelse - og sværdet i stenen.

Forestillingen varer ca. 2 timer og 30 min. inklusiv en pause og er egnet til børn fra 7 år. Det er en god idé at klæde sig varmt og tage et tæppe med. 

#kongarthur #moesgaardmuseum #visitaarhus 

Åbningstider / Tidspunkter

01/06/2019 - 29/06/2019 Tirsdag - Lørdag 20:30

Pris

Priser

95.00 DKK - 550.00 DKK

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Moesgård Allé 15
8270 Højbjerg

Telefon

+45 87394000

Fakta

  • Type

    • Teater

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.223379531253
Latitude : 56.08894514419