Juleparaden

Kom og vær med til at tage imod julemanden, når han den ankommer til Aarhus for at tænde den smukke og fortryllende stjernehimmel over Strøget. Den årlige juleparade bliver anført af julemanden og markerer for alvor, at det snart er jul. I gaderne er der julemusik, juleboder og masser af julehygge. Juleparaden finder sted næste gang i december 2019.

Juleparade og juleshopping

Paraden går gennem de centrale dele af byen og kommer også igennem Strøget. Butikkerne fejrer den årlige parade ved at holde længe åbent, sædvanligvis til kl. 21, så der er derfor rig mulighed for at købe årets første julegaver.

Den smukke stjernehimmel tændes

Strøgets fantastiske flotte stjernehimmel bliver tændt af julemanden, når paraden kommer til Strøget. Det er et højdepunkt, som du bestemt ikke må gå glip af.

Følg paraden i 2018

Ruten startede på havnen ved Dokk1, hvor du kunne være med til at tage imod julemanden, da han ankom til Aarhus fra sin lange rejse fra Grønland. Turen gik herefter fra havnen til Banegårdspladsen, gennem Strøget, over Store Torv, Lille Torv, Busgaden og op igennem Frederiksgade og derefter tilbage til Dokk1.

En festlig juleparade

Julemandens hjælpenisser deltager også i paraden sammen med et festlig nisseorkester, Aarhus Garden og den Jyske Pigegarde, der garanterer julestemning og højt humør.

#juleparade #christmaswithaarhus #juliaarhus

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

8000 Aarhus C

Telefon

+45 86137500

Fakta

  • Type

    • Jul

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.205140113
Latitude : 56.152589614