Få et minde fra Aarhus med hjem

Souvenirs

Find butikker med de bedste souveniers fra Aarhus og få et evigt minde med hjem.

Aarhus byder på masser af shoppingmuligheder til alle ønsker og behov

Byens shoppingområder

Aarhus er kåret til den bedste shoppingby i Norden, og hvad enten du er på jagt efter lækkert nyt tøj, sko og tasker, design, antikviteter, smykker eller cool genbrug, finder du det hér.

Nyd en juletur til Aarhus - Juleshopping i Aarhus

Juleshopping i Aarhus er en helt særlig oplevelse. Her kan du lade dig forføre af de nyeste trends i byens juleoppyntede stormagasiner, bruge hyggelige timer i de små designerbutikker i det hyggelige Latinerkvarter og lade juleroen indfinde sig med en tur på et af de mange julemarkeder i Aarhus. 

Tøj | Mad | Møbler | Design og Brugskunst

Markeder og loppemarkeder i Aarhus

I Aarhus er der mange markeder og loppemarkeder, hvor du kan finde unikke genstande, tøj, lækre delikatesser og masser af ting, som både er retro og trendy. Der er tøj, mode og tekstiler, møbler, interiør, design, keramik og porcelæn, lamper, mad og brugskunst, nyt og gammelt. Få en sludder med de handlende og shop guld fra gemmerne på et af de mange markeder i Aarhus. 

Eksplosive Frederiksgade

Frederiksgade - en del af Strøget

Frederiksgade er sammen med Store Torv, Lille Torv og St. Clemens Stræde en del af Strøget i Aarhus. Her findes mange specialbutikker, spisesteder og pubber.

Gå en tur i gaden og se om I kan finde forretningen, som sprang i luften.

Ikke alt er som det plejer at være

Julen i Aarhus

Juleshopping i Aarhus

Oplev de stemningsfyldte julepyntede gader, stræder og udstillingsvinduer i Aarhus.

Byens gamle kvarterer

Aarhus er en by, som er kendetegnet ved en alsidighed, som ikke findes ret mange andre steder. De gamel bydele og kvarterer er meget forskellige, og det ældst bevarede kvarter, Latinerkvarteret, opstod helt tilbage i slutningen af 1400-tallet. 

Design, mode, livsstil og trends

Butikker i og omkring Aarhus

Design, mode livsstil og trend er blot få af de ord, som beskriver det væld af shopping oplevelser, som venter dig i Jyllands shoppingby nr. 1. I Aarhus finder du butikker i alle afskygninger - alt inden for gå afstand.

Kunsthåndværk, Galleri og Design

Tag på rundtur på byens gallerier, se de arbejdende kunsthåndværkere og find unikke designvarer. Du vil møde masser af spændende og nyskabende kunst – som du ovenikøbet kan tage med hjem!