Lækker lunch 8000BlueMonday

Lækker lunch - Blå Mandag

Når du har købt et 8000BlueMonday-kort, skal du huske at forhåndsreservere din lunch sammen med dine venner.

GLÆD JER til lækker lunch på jeres Blå Mandag

8000BlueMonday All-Inclusive-kortene indeholder lækker lunch til både konfirmander og forældre på Blå Mandag - og vi har flere forskellige spisesteder at vælge mellem (se spisesteder og menuer nedenfor). Måske vil I gerne på café og spise sammen eller måske vil I hellere have en lækker grab´n-go-lunch, så I kan komme hurtigt videre med alle dagens aktiviteter. I bestemmer selv - og nedenfor kan I læse mere om spisestederne og booke plads med det samme.

Book lunch til Blå Mandag 2020
Når du har købt 8000BlueMonday-konfirmand- og/eller forældrekort, skal du huske at booke lunch sammen med dine venner HER PÅ SIDENEr I flere eller mange, der skal spise sammen, bedes I venligst booke sammen. BEMÆRK at lunchbookning ifm. 8000BlueMondaykort SKAL foretages her på siden og IKKE direkte hos spisestederne..!

Vil I spise hos Café Dalle Valle eller Café Karma i Bruuns Galleri, SKAL I booke plads, da der er et begrænset antal pladser. Ellers er det ikke nødvendigt at booke plads for at være sikker på at få noget godt at spise (men I må meget gerne, da det hjælper os i planlægningen). I kan også blot møde op og få udleveret jeres lunch hos Sunset Boulevard i Bruuns Galleri eller de to spisesteder i Tivoli Friheden. Selvom I ikke booker hos Dalle Valle og Karma, må I dog altid besøge dem på Blå Mandag og se om der er plads.

Book lunch med det samme!
Selv om der måske er lang tid til jeres Blå Mandag, er det en rigtig god idé at booke lunch så snart I har besluttet jer for at købe 8000BlueMondaykort – flere af spisestederne bliver nemlig hurtigt booket op. Bestilling af lunch skal samtidig foretages SENEST to uger før jeres Blå Mandag, hvis I vil have bedre mulighed for at spise sammen. Vi tager forbehold for lukkede/fyldte bookninger samt antal siddepladser og håber på tålmodighed, da der kan være rmange glade konfirmander til spisning på samme tid :0) BEMÆRK: Der er meget begrænset antal siddepladser hos Sunset Boulevard i Bruuns Galleri samt ved spisestederne i Friheden, hvorfor vi ikke kan garantere siddepladser her.

Lunchbestillinger hos Café Dalle Valle og Café Karma i Bruuns Galleri gælder én time. Har I f.eks. booket lunch til kl. 11.00 er det derfor VIGTIGT at I er ved caféen kl. 11.00. Herefter har I så én time indtil kl. 12.00 hvor der kommer nye hold konfirmander og forældre.

BESTIL LUNCH NU - KLIK HER. Bestilling er efter ”først til mølle princippet”. Umiddelbart efter onlinebestillingen modtager du en bekræftelse på både mail og sms.

I kan vælge at spise lunch ét af følgende steder på Blå Mandag:

  • Sunset Boulevard i stueplan i Bruuns Galleri ved Banegården fra kl. 11.00-15.00 (lækker kylling- & baconsandwich, en sodavand og en cookie).
  • Café Dalle Valle på 3. sal i Bruuns Galleri ved Banegården fra kl. 10.00-14.00 (stor brunch-/frokostbuffet og en sodavand) BEGRÆNSET ANTAL PLADSER – kræver forudgående booking..! 
  • Café Karma i stueplan i Bruuns Galleri ved Banegården fra kl. 10.00-16.00 (vælg mellem Pasta Carbonara, Grillet kyllingebryst, Pastasalat m/kylling el. Nachos samt en sodavand) BEGRÆNSET ANTAL PLADSER – kræver forudgående booking..!
  • Den Runde Kiosk eller Stay or Take Away i Tivoli Friheden fra kl. 12.30-15.00 (lækker burger og en lille sodavand).
  • EKSTRA SPISESTED på vej i Bruuns Galleri (information følger snarest).

OBS: Book sammen og spis sammen (vi tager forbehold for antal siddepladser, som anført ovenfor).

Venligste hilsner og velbekomme
8000BlueMonday og spisestederne i Aarhus

HØR MERE

Kontakt da Mikael hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk eller 2099 6869

Læs mere