Great Coffee

I hjertet af Aarhus ligger Great Coffee. Den gemmer sig inde i en baggård ved Klostergade i det gamle latinerkvarter i bygningen, hvor den gamle chokoladefabrik havde til huse.

Kaffe i verdensklasse

De gamle håndværksmæssige traditioner er stadig bibeholdt med et moderne touch i et æstetisk miljø med en kaffebar, og måske endnu vigtigere, med et kafferisteri, -akademi og –værksted, hvor du kan opleve kaffen blive formidlet og transformeret fra kaffebær til kaffekop.

Hvor kommer kaffen fra?

Great Coffee sourcer selv sin egen kaffe fra forskellige lande rundt om i verden. Hvert år hjemtager Great Coffee altid årets høst, som de i samarbejde har udviklet, så den bedste smag fremtræder klart og tydeligt. Kaffens kvalitet bliver kategoriseret og bedømt i samarbejde med kaffefarmeren, som et resultat af et længerevarende samarbejde med de forskellige farme. Hver kaffe bliver ristet individuelt med hver sin risteprofil, så den stedslige karakteristika fremherskes. I butikken kan du købe friskristet kaffe og udstyr til hjemmebrug.

Priser og nomineringer

I samarbejde med to farme har Great Coffee udviklet sine helt egne forarbejdningsmetoder. Det har resulteret i et hav af priser, herunder fem guldmedaljer som Barista, to finalepladser i VM for baristaer og en sølvmedalje i VM i kategorien LatteArt.

Great Coffee blev i 2016 særligt udvalgt til at riste kaffe til VM for Cuptaster Nationale barista mestre, samt brygge kaffe til alle deltagerne, hvilket også afspejler udvalget af eksklusive kaffer på hylderne, der har hver deres risteprofil.

I 2016 vandt Great Coffee den internationale filmpris i katergorien Coffeepassion ved World of Coffee event.

Flere forskellige espressoer

Næste gang du besøger Great Coffee, skal du unde dig selv at smage en af de tre forskellige espressoer, der brygges med individuelle temperaturer og brygprofiler.

De sorte bryg

Hos Greatcoffee kan du også smage kaffe på Siphon, Bonmac ”Et 20.000$” aggregat, der brygger den mest raffineret sorte kaffe, samt sort kaffe brygget på Chemex, Hario og Clever drip.

Husets Signature drinks

Hvert år udvikler Great Coffee specielle Signature drinks, som fremhæver den karakteristiske smag af kaffen.

#greatcoffeeaarhus #visitaarhus

The Film About GreatCoffee from Søren Markussen on Vimeo.

Åbningstider / Tidspunkter

02/01/2019 - 31/12/2019 Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
02/01/2019 - 31/12/2019 Lørdag 10:00 - 16:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Klostergade 32 H, st.
Gården
8000 Aarhus C

Telefon

+45 28498323

Fakta

  • Faciliteter

    • Take away

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.206882208
Latitude : 56.158954039