Oversigt over restauranter i Aarhus

Få en oversigt over de mange muligheder du har for at få en rigtig god bid mad i Aarhus. Mulighederne har aldrig været større og bedre, og du kan vælge imellem alt lige fra gourmetretter, lækre steaks til tapas og små lækre delikatesser.

Få et overblik over de bedste restauranter i Aarhus

Restauranter i Aarhus

Europæisk, ny nordisk, asiatisk eller oversøisk? I Aarhus finder du hyggelige, modern og kreative spisesteder - til enhver smag og alle priser. Er du til en særlig gourmet-oplevelse byder Aarhus på Michelin-restauranter, White Guide restauranter og i det hele taget adskillige restauranter med høj kvalitet og kreativitet.

Oplev Alletiders Jul i Den Gamle By, Jul i Friheden og meget mere ...

Tips til de bedste juleoplevelser i Aarhus

I december måned er der noget helt særligt over Aarhus. Det dufter af brændte mandler i hele midtbyen, og Strøget er dækket af en fortryllende stjernehimmel. I byens butikker kan du finde de helt rigtige julegaver, og på de hyggelige julemarkeder kan du gå på opdagelse efter unikt design og flot julepynt.

Konferencehoteller med overnatning, foto Mads Armsgaard

Konferencehoteller i Aarhus

Overnatningsmuligheder under dit møde

Køb et Forældrekort til dit barns Blå Mandag og få masser af fordele

Når de unge konfirmander hygger sig og nyder deres store dag i Aarhus, skal du som forælder og følgesvend ikke kun være tæt på og kunne hjælpe hvis de har spørgsmål eller lækre nyindkøbte ting og sager de skal have opbevaret – du skal også kunne hygge dig og læne dig tilbage i hyggelige omgivelser sammen med de andre voksne.

Tag vennerne med til Blå Mandag i Aarhus

Din Blå Mandag i Aarhus

Endelig!! Du har ventet på dagen i månedsvis. Planlagt og nærstuderet de mange muligheder. Det skal være den sjoveste mandag nogensinde. Dagen hvor du sammen med dine bedste venner og veninder skal holde Blå Mandag i Aarhus.

Bare rolig. Du bliver ikke skuffet. Blå Mandag i Aarhus ER en fest. Hele byen har glædet sig til at få besøg er jer, og vil gøre sit bedste for, at I får en fantastisk oplevelse sammen.

Tag på marked i Aarhus

Studieliv - Markeder og Loppemarkeder

Loppemarkeder:

Bagagerumsmarked på Ingerslev Boulevard

Lions Bagagerumsmarked afholdes normalt den 1. og 3. søndag i månederne april til og med september. Markederne er åbent for publikum fra kl. 10.00 til kl. 16.00.

Studieliv - Maritime områder

Aarhus Lystbådehavn - Træskibshavnen

De studerende siger:

"Træskibshavnen har de flotteste skibe."

"[A] great place to take a Sunday walk"

Studieliv - Strande

Den permanente

 De studerende siger:

"Mange andre unge, tæt på byen."

"Det ligger tæt på centrum, det er nemt at finde derhen, og der er mange andre unge mennesker!"

Studieliv - Skove

Riis Skov

De studerende siger: 

"Ligger ned til vandet og der er træningsmaskiner og løberuter."

"The best forest in Aarhus. Go for a walk."

Grønne Oaser i Studielivet

Dyrehaven

De studerende siger: 

"Det er så hyggeligt når der er unger. Man kommer rigtig tæt på dyrene og der er utrolig smukt."

"Super place, unusual, free entarance"

Grønne Oaser i Studielivet - Parker

Botanisk Have

De studerende siger: 

"Botanisk Have er smuk at vandre rundt i med de forskellige træer."

Studieliv - Museer

 ARoS Aarhus Kunstmuseum

Nyd de mange indtryk i Aarhus ved vandet

Havnemiljøer

Aarhus er en by med et stort og forskelligartet havnemiljø. Oplev for eksempel den rå, maritime atmosfære med arbejdere og kraner, der læsser kolossale fragtskibe i landets største containerhavn. Slå en smut forbi bydelen Aarhus Ø og kom helt tæt på bygningen Isbjerget, der står side om side med moderne arkitektur.

Skove nær Aarhus

Skove nær Aarhus

Skovene i og omkring Aarhus giver mange muligheder for at nyde naturen, mens du går en tur, løber eller cykler. Mulighederne er mange i skovene, som også er oplagte til en god skovtur i de skønne omgivelser sammen med vennerne.

Grønne oaser

Grønne oaser

Der findes specielt to Grønne Oaser i Aarhus, som er meget unikke og hvis man er på besøg er man garanteret en fantastisk oplevelse. Mange af de nuværende studerende i Aarhus anbefalede Væksthusene i Botanisk Have og Dyrehaven i Marselisborg Skovene, som oplagte steder at tage på en sjov og anderledes date. Tag daten eller kæresten i hånden og besøg de Grønne Oaser i Aarhus.