Frivilligsponsor Salling Fondene

Sponsor for ReThinker

Foto: Per Bille, Ry-foto.dk

Når du er sponsor i VisitAarhus' frivilligprogram bliver du del af et stærkt fællesskab, som støtter udviklingen af kultur og turisme i Aarhus.

Du kan også blive en del af fællesskabet som sponsor for VisitAarhus' frivilligprogram.

Se mere her.

Salling Fondene

Salling Fondene er Frivilligprogrammets største sponsor, og hele fundamentet under vores aktiviteter. Vi er stolte over at være blevet udvalgt til at få støtte fra Salling Fondene, og dermed bidrage til deres vision om at: "[...] gøre hverdagen for danskerne bedre.”

Olav de Linde

” Vi fornyer for at bevare ” er visionen for Olav de Linde Byggeselskab. Vi er stolte af at bidrage med nyt til Aarhus fra vores skønne lokaler, som har været stillet os til rådighed af Olav de Linde. Vi kalder det GeLinde, og det er et perfekt udgangspunkt for byens frivilligaktiviteter.

NO16

Fra restaurant NO16, der ligger lige overfor DOKK1, kan man se når krydstogtskibene kommer i havn, og det myldrer ud med forventningsfulde turister. Restaurant NO16 sørger for at de frivillige ReThinker velkomstværter får lækre sandwich til frokost. Tak for mad.

Bagdeland

Badgeland kan lave ALT indenfor badges, og det er derfor dem, der har hjulpet og støttet os med navneskilte og de berømte ”Ask Me” badges. At de er berømte er ikke helt forkert, for krydstogtgæster omtaler os som ”The Ask Me people”, så der er lidt om snakken.

FO-Byen

FO-Byen har ved flere lejligheder hjulpet os med tag over hovedet i form af lokaler til undervisning og auditions, i forbindelse med Det Kongelige Teaters store opsætning på Moesgaard.

Novicell

Når man er omkring 2000 frivillige er det godt at have en IT leverandør, der kan hjælpe med en IT løsning til at holde styr på så mange. Novicell leverer sikker og funktionel medlemsdatabase via medlemssystemet Venma.