VisitAarhus

Bliv sponsor for frivilligprogrammet

Du kan også blive en del af fællesskabet som sponsor for frivilligprogrammet.

Aarhus har de seneste år slået igennem det internationale marked som destination og brand. En strategisk indsats for at fastholde dette momentum er blandt andet at udvikle den frivillige indsats overfor turismen og ikke mindst at forsætte den høje kulturelle aktivitet i byen.

VisitAarhus tror på, at en fortsættelse og videreudvikling af vores veletablerede frivilligprogram rummer et enormt potentiale for Aarhus. Hermed kan vi understøtte mulighederne for tiltrækning af store events og udvikling af kultur og turisme i såvel Aarhus som resten af regionen.

Fordelene som sponsor

Som sponsor af frivilligprogrammet støtter din virksomhed den frivillige indsats i Aarhus i forhold til kultur, turisme, events og city arrangementer.

Som sponsor af frivilligprogrammet indtager din virksomhed en central plads i samarbejdet om at styrke byens turismemæssige forretning: erhvervsturisme, storbyturisme og krydstogtsturisme med udgangspunkt i, at vi, med støtte fra de frivillige, kan bidrage til, at byens gæster i meget høj grad føler sig velkomne og godt modtaget.

Som sponsor af frivilligprogrammet er din virksomhed med til at gøre flere kulturelle aktiviteter mulige og således skabe konkret og mærkbar værdi for byens kulturelle aktører, kulturinstitutioner og festival-arrangører.

Bliv Sponsor for VisitAarhus' frivilligprogram

Vil du være med til at støtte en god sag, så bliv sponsor for VisitAarhus' frivilligprogram.

Kontakt os for at høre mere.