Velkommen til 'det nye VisitAarhus'

VisitAarhus dækker fra 1. januar 2020 Aarhus, Norddjurs, Randers, Syddjurs, Skanderborg, Silkeborg og Viborg Kommuner og repræsenterer en fantastisk destination med alle muligheder.og repræsenterer en fantastisk destination med alle muligheder.

I VisitAarhus arbejder vi for og med turisme og oplevelsesøkonomi i hele området. Gennem udviklingsprojekter og markedsføring af destinationen, og i tæt samspil med aktørerne i turisterhvervet, tiltrækker vi ferie- og mødegæster, der kan være med til at øge indtjeningen i turisterhvervet samt skabe omsætning og beskæftigelse i hele Aarhus-området.

Deltag i destinationsfællesskabet som partner

Bliv en del af den generelle destinationsmarkedsføring og -branding af vores område - og få samtidig adgang og fordele i de mange samarbejder og aktiviteter samt promovering af egen virksomhed.

 

Læs mere om mulighederne her 

Læs mere

Presse, analyser og tal

AarhusCARD

Bliv forhandler eller aktør af AarhusCARD og giv dine gæster mulighed for at få meget mere ud af deres ophold, når de besøger vores område. Samtidig er AarhusCARD et rigtig godt tilbud, som også er vellidt hos byens egne borgere.

Læs mere
Vidste du, at vi har i Aarhus et kort, som giver gratis entré og gode rabatter til rigtig mange af byens oplevelser og sågar giver gratis parkering og transport i vores område. Skal du være med i samarbejdet?
  • 24, 48, 72 og 120 timer
  • Til børn og voksne
  • Gratis adgang eller rabat til mange museer og attraktioner, butikker og aktiviteter.
  • Gratis parkering i centrum
  • Gratis transport med Letbanen og bustransport i hele region Midtjylland.

Mød os også her

Lær mere om dansk turisme

Læs mere