Velkommen til 'det nye VisitAarhus'

VisitAarhus dækker fra 1. januar 2020 Aarhus, Norddjurs, Randers, Syddjurs, Skanderborg, Silkeborg og Viborg Kommuner og repræsenterer en fantastisk destination med alle muligheder og repræsenterer en fantastisk destination med alle muligheder.

I VisitAarhus arbejder vi for og med turisme og oplevelsesøkonomi i hele området. Gennem udviklingsprojekter og markedsføring af destinationen, og i tæt samspil med aktørerne i turisterhvervet, tiltrækker vi ferie- og mødegæster, der kan være med til at øge indtjeningen i turisterhvervet samt skabe omsætning og beskæftigelse i hele Aarhusregionen.

Deltag i destinationsfællesskabet som partner

Bliv en del af den generelle destinationsmarkedsføring og -branding af vores område - og få samtidig adgang og fordele i de mange samarbejder og aktiviteter samt promovering af egen virksomhed.

 

Læs mere om mulighederne her 

Presse, analyser og tal

Tal og Analyser

Følg turismeudviklingen med overnatningstal, analyser og statistikker.

Presse

Find nyheder, facts, omtaler og pressemateriale om Aarhus.

VisitAarhus Media Center

Download pressebilleder fra Aarhus-området

Krydstogt

Hvert år anløber en række store krydstogtskibe Aarhus Havn, og hvert år tager vi imod rigtig mange internationale gæster fra det meste af verden i Aar...

Frivillig i Aarhus

I Aarhus hjælper frivillige med at tage imod byens gæster. Vi kalder dem ReThinkers, og du kan også blive en del af fællesskabet!

AarhusCARD

Bliv forhandler eller aktør af AarhusCARD og giv dine gæster mulighed for at få meget mere ud af deres ophold, når de besøger vores område. Samtidig er AarhusCARD et rigtig godt tilbud, som også er vellidt hos byens egne borgere.

Vidste du, at vi har i Aarhus et kort, som giver gratis entré og gode rabatter til rigtig mange af byens oplevelser og sågar giver gratis parkering og transport i vores område. Skal du være med i samarbejdet?
  • 24, 48, 72 og 120 timer
  • Til børn og voksne
  • Gratis adgang eller rabat til mange museer og attraktioner, butikker og aktiviteter.
  • Gratis parkering i centrum
  • Gratis transport med Letbanen og bustransport i hele region Midtjylland.

AarhusCARD

Læs meget mere om AarhusCARD og de mange tilbud og muligheder vores gæster får.

Video

Kom hele vejen med rundt på en sightseeingtur med et AarhusCARD

Mød os også her

Lær mere om dansk turisme