Cycling Aarhus

Den bedste måde at opleve Aarhus på er på en cykel, og det er præcis, hvad Cycling Aarhus tilbyder. Deltag i en af de daglige guidede ture rundt i byen og få det perfekte overblik over Aarhus. På turene vil lokale guider vise dig de vigtigste seværdigheder krydret med facts og fortællinger på en smuk og anderledes sightseeingtur, der også bringer dig uden for det snævre centrum af Aarhus. Cykelleje er inkluderet i prisen.

Gratis med AarhusCARD

Cycling Aarhus tilbyder flere forskellige ture. Hver tur har sit eget tema, hvor du kan se helt nye sider af byen. Oplev for eksempel havnen, nye sider af arkitekturen i Aarhus eller de største seværdigheder. Husk at det er gratis at deltage på de guidede ture med et AarhusCARD. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige ture. 

The Must See Tour

På denne tur kommer du godt omkring i Aarhus, og ser alle de kulturelle og arkitektoniske højdepunkter. Oplev ARoS, Aarhus Rådhus, Tivoli Friheden, Godsbanen, Latinerkvarteret, Arahus Domkirke, Marselisborg Slot, Tangkrogen, Frederiksbjerg, DOKK1 og meget mere.
Turen varer i 3 timer, ruten er 12 km. og koster 299 kr.

Havnen og Aarhus Ø

Oplev den nye bydel Aarhus Ø, der byder på urban kultur og arkitektoniske perler. Tag med på en havnerundfart på cykel og oplev de spændende aktiviteter helt tæt på. Du vil blandt andet komme forbi DOKK1, Pakhus 27, Navitas, Bestseller, Isbjerget, Nordmolen, Strandbaren og Øhaverne.
Turen varer i 2 timer, ruten er 8 km. og koster 199 kr. 

The Urban Tour

Find byens skjulte skatte og oplev guidernes egne favoritsteder i Aarhus. Har du allerede set de velkendte attraktioner, er dette turen for dig. Udforsk sjove baggårde, gamle varhuse med inspirerende, kreative virksomheder og meget, meget mere.
Turen varer 2,5 time, ruten er 8 km. og koster 249 kr.

Lej en cykel og udforsk Aarhus på egen hånd

Du kan også leje en cykel og udforske byen på egen hånd. Cyklerne er i smukt dansk design og i allerhøjeste kvalitet. De fås i alle størrelser og kommer med stødabsorberende dæk og tre gear, der giver dig en dejlig cykeloplevelse. Husk at du får 20 procent rabat på leje af cykler med et AarhusCARD.

#cyclingaarhus #visitaarhus #thisisaarhus
 

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Frederiksgade 78
8000 Aarhus C

Telefon

+45 27290690

Fakta

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.2031349
Latitude : 56.1539003