Cycling Aarhus

Den bedste måde at opleve Aarhus på er på en cykel, og det er præcis, hvad Cycling Aarhus tilbyder. Deltag i en af de daglige guidede ture rundt i byen og få det perfekte overblik over Aarhus. På turene vil lokale guider vise dig de vigtigste seværdigheder krydret med facts og fortællinger på en smuk og anderledes sightseeingtur, der også bringer dig uden for det snævre centrum af Aarhus. Hver tur har sit eget tema, hvor du kan se helt nye sider af byen. Oplev for eksempel havnen, nye sider af arkitekturen i Aarhus eller de største seværdigheder. Cykelleje er inkluderet i prisen. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige ture. 

The Must See Tour

På denne tur kommer du godt omkring i Aarhus og ser alle de kulturelle og arkitektoniske højdepunkter. Oplev ARoS, Aarhus Rådhus, Tivoli Friheden, Godsbanen, Latinerkvarteret, Arahus Domkirke, Marselisborg Slot, Tangkrogen, Frederiksbjerg, DOKK1 og meget mere.
Turen varer i 3 timer, ruten er 12 km. og koster 349 kr. 

The Urban Tour

Find byens skjulte skatte og oplev guidernes egne favoritsteder i Aarhus. Har du allerede set de velkendte attraktioner, er dette turen for dig. Udforsk sjove baggårde, gamle varehuse med inspirerende, kreative virksomheder og meget, meget mere.
Turen varer 2,5 time, ruten er 8 km. og koster 299 kr.

Du finder information om de guidede ture på Cycling Aarhus' hjemmeside, hvor du også kan booke.

Lej en cykel og udforsk Aarhus på egen hånd

Du kan også leje en cykel og udforske byen på egen hånd. Cyklerne er i smukt dansk design og i allerhøjeste kvalitet. De fås i alle størrelser og kommer med stødabsorberende dæk og tre gear, der giver dig en dejlig cykeloplevelse. Hvis du vil leje en cykel, skal du reserve den på Cycling Aarhus' hjemmeside en dag i forvejen. Cykler kan afleveres indtil klokken 21.00. Husk, at du får 20 procent rabat på leje af cykler med et AarhusCARD.

Cycling Aarhus har åbent fra den 1. maj - 30. september 2018.

#cyclingaarhus #visitaarhus #thisisaarhus
 

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Frederiksgade 78
8000 Aarhus C

Telefon

+45 27290690

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.2031349
Latitude : 56.1539003