Gå til indhold

Lokaldistribution 2022

Foto: Sarah Green

Som partner har du nu mulighed for at blive en del af VisitAarhus´ lokaldistribution, der målrettet sikre en omfattende distribution af dit trykte materiale på udvalgte turistknudepunkter i hele Aarhusregionen.

Dine brochurer vil være tilgængelig for gæsterne i stativer på udvalgte udleveringssteder (overnatningssteder, detailhandel, restauranter, m.m). I de foregående år er der her blevet udleveret i omegnen af 400.000 attraktionsbrochurer pr. år.

VisitAarhus fortsætter med at tilbyde denne ordning til jer og har udarbejdet et nyt prissætningskoncept, som præsenteres i det følgende.  

Udleveringsstederne er opdelt i 3 zoner, som dækker hver deres geografiske område i Aarhusregionen. På Djursland er der flest udleveringssteder, hvilket hænger sammen med, at der på Djursland er flest overnatninger og dermed størst brochureforbrug. I løbet af 2022 vil der løbende ske en optimering af udleveringssteder.  

Rute Geografi
1 Djursland
2 Aarhusregionen nord, incl. Viborg og Randers
3 Aarhusregionen syd, incl. Aarhus, Silkeborg og Skanderborg

Priser for deltagelse (attraktioner) + moms

Alle ruter kr. 25.000* 
Djursland kr. 13.500 
Aarhusregionen nord kr. 10.000 
Aarhus Regionen syd kr. 10.000 

*ved valg af alle ruter, indgår man som attraktion i en fribilletordning, hvor udleveringsstederne får udleveret 4 fribilletter med valgfri adgang til én af de på billetten listede attraktioner. 

Anbefalet brochureoplag

For alle ruter: 60.000 ekskl. moms
Djursland: 30.000 ekskl. moms
Aarhusregionen nord: 15.000 ekskl. moms
Aarhusregionen: 15.000 ekskl. moms

Brochureformat er M65, og brochurerne skal leveres til VisitAarhus’ lager i Tirstrup.  

Distributionen finder sted en gang om måneden i tidsrummet fra efterårsferie til påske, hver uge i skolernes sommerferie og hver anden uge i den øvrige tid. De enkelte brochurer distribueres kun i attraktionens åbningsperiode.  

Der er mulighed for at købe sig ind i særlige distributionsture, som afviger fra det ovenstående - dog altid baseret på de eksisterende ovenfor nævnte 3 ruter og kørselsintervaller. Kontakt os for tilbud.  

Frist for tilmelding er 1. marts 2022. 

Se den online version af destinationsguiden 2022 her:

Dansk - Engelsk - Tysk

Spørgsmål til Destinationsguiden

Lene Lind

Gæsteservice- & Projektkoordinator

lel@visitaarhus.com

Direkte:+45 23 42 54 18

Share your moments with us: