Gå til indhold
Frivillig ReThinker Krydstogt

Frivillige ReThinkers

Foto: Per Bille, Ry-foto.dk

Gennem VisitAarhus kan du få del i opskriften på et succesfuldt samarbejde med frivillige.

VisitAarhus' Frivilligorganisation blev skabt i årene op til og under Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og lever nu videre under vingerne af VisitAarhus. De frivillige Rethinkers er særligt kendte for deres enestående værtskab, når der anløber krydstogtskibe i Aarhus.

Frivilligorganisationen virker som en bank af frivillige, som aktører og kulturinstitutioner kan benytte, når de ønsker at involvere frivillige. Denne organisering er unik, og nu etablerer VisitAarhus lignende Frivilligorganisationer i Randers og Syddjurs. I dag er flere end 2.000 frivillige Rethinkers aktive, og de brænder for at hjælpe turismevirksomheder, organisationer og kulturinstitutioner i Aarhusregionen med en bred vifte af opgaver.

Som partner i VisitAarhus kan du få del i den ekspertviden, vi har på området om at arbejde succesfuldt med frivillige. Blandt andet kan du høre mere om mulighederne for at deltage i de eftertragtede Master Classes om det frivillige engagement, få mulighed for sparringsmøder eller høre mere om mulighederne for at få hjælp fra de frivillige Rethinkers.

Spørgsmål til Frivilligprogrammet

Ulla Svenningsen Lund

Frivillighedschef

ul@visitaarhus.com

Direkte:+45 22 64 78 65

Share your moments with us: