Gå til indhold
Møder og konferencer i Aarhus - uden for mødelokalet

Erhvervsturisme

Foto: Kim Wyon, VisitDenmark

VisitAarhus’ erhvervsturismeindsats er primært målrettet aktiviteter, der fremmer din virksomheds mulighed for salg og omsætning.

Herudover arbejder vi også med faglig sparring omkring erhvervsturismens tendenser, nye tiltag, trends kunder m.m. Hvis din virksomhed endnu ikke har en målrettet erhvervsturismeindsats, vil vi i VisitAarhus kunne rådgive jer, så I ud fra vores erfaringer kan træffe bedre beslutninger omkring, hvorvidt det er et marked, der er relevant for jer.

Salgsfremmende indsats

VisitAarhus’ erhvervsturismeindsats er målrettet både det internationale marked og det nationale marked. Desuden arbejder vi med at opbygge og arbejde med en indsats der fokuserer mere på oplevelserne i eller uden for mødet, incentive.

Det internationale marked

Det internationale marked er forankret i et tæt samarbejde med Aarhus Universitet (AU), hvor VisitAarhus sammen med universitetet byder på og vinder store internationale videnskongresser. Da dette er centreret omkring AU, vil denne indsats primært være funderet i Aarhus.

Det nationale marked

Det nationale marked dækker erhvervsturismen i alle 8 kommuner i Aarhusregionen. VisitAarhus arbejder målrettet med at skabe en voksende kundedatabase bestående af nationale mødekøbere fra virksomheder, foreninger m.m. Denne database skal konverteres til salg hos jer som partner i VisitAarhus. Vi inviterer derfor løbende på målrettede fokuserede inspirationsture med besøg hos vores partnere. Dette giver jer mulighed for at vise jeres sted frem til nye relevante kunder fra hele landet.

Incentive

Vi har i 2020 fået udarbejdet en analyse af incentive-markedet (forkælelsesture). På baggrund af analysen har vi i 2021 arbejdet med at udvikle produkter til dette marked, så vi har tilbud klar i 2022.

Denne indsats vil hovedsageligt have et understøttende fokus ind mod bureauer, der allerede har kunder, og vi vil igennem denne indsats understøtte og hjælpe disse bureauer med at finde de bedst egnede steder til deres arrangementer hos jer. 

Vi vil desuden arbejde på løbende at udvikle og skabe nye relevante arrangementer, der kan være med til at styrke Aarhusregionens position på både det internationale og det nationale marked – Og derigennem øge vores partneres salg.

Spørgsmål til erhvervsturisme

Andreas Grønnebæk Horn

Erhvervschef

agh@visitaarhus.com

Direkte:+45 41 12 46 07

Share your moments with us: