Gå til indhold
Kanoer ved Randers Fjord

Deltag i turismeprojekter, der skaber værdi for din virksomhed

Foto: Jesper Rais

VisitAarhus er en projektorganisation til gavn for turismevirksomhederne i Aarhusregionen. Projekterne betyder, at vi kan arbejde indgående med aktuelle og væsentlige temaer samt arbejde tættere sammen med vores partnerne end nogensinde før. 

Hvilke projekter?

 Inden for ethvert tema har vi fokus på at: 

  • understøtte produkt- og konceptudvikling hos vores turismepartnere 
  • indsamle viden og igangsætte nye datasamarbejder og analyser 
  • skabe innovation og forretningsudvikling 
  • understøtte netværksdannelse lokalt, regionalt og nationalt 
  • bidrage med specialiseret, turismefaglig sparring. 

Hvem kan være med i projekterne?

Nogle projektaktiviteter er åbne for alle partnere i Aarhusregionen. Det gælder eksempelvis projektet Grøn Genstart, hvor vi blandt andet har etableret bæredygtighedsnetværket ’BÆRBART’ med gratis medlemskab for vores turismepartnere. 

Andre projektaktiviteter fungerer som virksomhedsnære forløb målrettet udvalgte turismevirksomheder, kulturinstitutioner, attraktioner osv. inden for et givent tema. 

Hvad betyder projekterne for vores partnere? 

Læs her, hvad nogle af vores partnere siger om at have været en del af vores projekter med skræddersyede virksomhedsforløb. 
 
Projektet Camp Now har ændret mit syn på at trække andre værdisyn ind på en eksisterende campingplads. Det vil sige, at 'camping classico' kan kombineres med andre målgrupper, der efterspørger små unikke overnatningsmuligheder. Det har været spændende at sætte fokus på det unikke og lave en endnu mere naturnær campingplads og med en ny iscenesættelse.

Naturen bliver mere fremtrædende, men det er vigtigt for målgruppen, at der fortsat er toilet etc. Det er små greb, der viser vejen, og greb, der skaber følelsen af ikke at opleve masseturisme. Projektet og samarbejdet med rådgiverteams, Dansk Kyst- og Naturturisme og VisitAarhus har mig givet en ny måde at se muligheder på.”  
Asbjørn Thyregod, Lejrchef ved Blushøj Camping Ebeltoft. 
 
Vi har være glade for at være med i Kickstart Kulturturismen. Vi har fået udviklet og ikke mindst lanceret et spændende projekt til glæde for vores gæster. De redskaber, vi er blevet præsenteret for, og den relevante sparring har hjulpet godt til i udviklingsarbejdet. 

Vi har fået skabt et anderledes og helt nyt redskab, der kan hjælpe os med aktivt at få skabt et nyt flow rundt på vores attraktion. Vi får som en vigtig bonus også formidlet vores historie i øjenhøjde til børn og til deres forældre.” 
Tina Degn, Turismekoordinator ved Mønsted Kalkgruber 
 
Nysgerrig på at høre mere om projekter med relevans for dig? 
Her kan du læse mere om VisitAarhus’ igangværende projekter.  

Spørgsmål til projekter

Lone Mark Daubjerg

Projektchef - på barsel

lda@visitaarhus.com

Direkte:+45 20 65 26 76

Share your moments with us: