Lucia ReThinkers Frivillige
Lucia-optog i Aarhus
Se hvor du kan gøre en forskel...
Luk

Frivillig ReThinker i Aarhus

Aarhus er kendt for sin gæstfrihed, og et tydeligt tegn på dette er de mange frivillige, som året rundt tager godt imod byens gæster. Du kan også blive en del af fællesskabet og være med til at gøre en stor forskel for hele Aarhus, byens gæster og borgere. 

Vi kalder de frivillige i VisitAarhus for ReThinkers

Oplev Aarhus' luciaoptog

Oplev Aarhus’ største og mest spektakulære Luciaoptog fredag d. 13. december, når vi gentager succesen fra sidste år og lader julefreden sænke sig midt i december travlheden i Aarhus.

Flere hundrede frivillige vil oplyse byens gader med sang og fakler i et kæmpe Luciaoptog, og lyset vil denne jul bæres frem til lands såvel som til vands.

Læs mere her

Bliv frivillig i Aarhus

Er du interesseret i at blive frivillig ReThinker?

Arrangører og sponsorer

Har du brug for frivillige til en event eller et arrangement i byen – eller er du interesseret i at indgå i et større samarbejde med Visit Aarhus’ frivilligprogram som sponsor? Her kan du læse mere om, hvordan ReThinkers kan hjælpe.

Godt at vide om ReThinkers

Bliv klogere på hvem vi er, vores historie og visioner.

Jeg synes at det er en fantastisk mulighed for at byde ind på lige præcis de opgaver, man har lyst til [...] det er samvær, fællesskab og så er vi med til at gøre noget fantastisk for byen!

Mød ReThinkers på