VisitAarhus

VIND flotte 8000BlueMonday konfirmandpræmier

  

8000BlueMonday-all-inclusivekortene sælges ikke i 2021..! Indhold på hjemmesiden gælder derfor ikke. Information om 8000BlueMonday 2022 opdateres her på hjemmesiden snarest muligt.

Vi håber, at du får alletiders herlige konfirmation, og måske er du også så heldig, at du får masser af flotte og spændende gaver. Men hvis du alligevel kunne tænke dig at blive endnu mere forkælet, så kan du deltage i vores BlueMonday konfirmandkonkurrencer på Instagram i ugen før hver af de 5 officielle Blå Mandage i Aarhus. Måske bliver du én af de heldige vindere – så SKYND DIG IND PÅ @8000BlueMonday og følg med i alt hvad der sker på vores Instagram – HELD OG LYKKE :0)

Hovedpræmie fra Elgiganten på Strøget
Konfirmandpræmie fra Smarteyes på Banegården
Konfirmandpræmie fra Bruuns Galleri
Konfirmandpræmie fra Salling
Konfirmandpræmie fra Aarhus City Forening
Konfirmandpræmie fra Magasin
Konfirmandpræmie fra Rush Trampolinpark
Konfirmandpræmie fra Tivoli Friheden
Konfirmandpræmie fra AGF Fodbold

Det med småt
Præmierne udloddes af de enkelte præmiegivere. Vinderne trækkes vilkårligt mellem alle konkurrencedeltagende konfirmander på Instagram frem mod hver af de 5 Blå Mandage, som afvikles i Aarhus i 2021. Præmierne skal afhentes af vinderne efter nærmere anvisning eller fremsendes direkte til vinderne – dette oplyses direkte til vinderne. Evt. gyldighedsperiode på præmierne oplyses direkte til vinderne. Vindere får direkte besked og offentliggøres endvidere på www.facebook.com/8000BlueMonday.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Brug af kontaktinformationer
Konkurrencerne er hverken sponsoreret, støttet, administreret eller associeret med Instagram, Facebook, Apple eller Google. Ved afgivelse af kontaktinformationer, gives disse til styregruppen bag 8000BlueMonday i Aarhus og ikke til Instagram, Facebook, Apple eller Google. Oplyste kontaktinformationer bruges ALENE til lodtrækning og vinderkontakt og benyttes ikke efterfølgende.

Du kan også se alle forældrepræmierne HER.