VIND flotte 8000BlueMonday forældrepræmier

Foto: 8000BlueMonday

  

Vi håber I får alletiders herlige konfirmation og ikke mindst en sjov og hyggelig dag sammen med jeres konfirmander i Aarhus - Smilets By.

Det er jo normalt ikke jer forældre, som bliver overdænget med gaver til de unge menneskers konfirmation – men derfor skal I ikke snydes. Forældre kan nemlig også deltage i BlueMonday-konkurrencerne – og måske bliver du én af de heldige vindere af flotte præmier – så SKYND DIG IND PÅ facebook.com/8000BlueMonday og følg med i alle nyhederne om BlueMonday i Aarhus og deltag i konkurrencerne i ugen op til hver af de 5 officielle Blå Mandage – og HELD OG LYKKE :0)

Se præmierne her:

Det med småt
Præmierne udloddes af de enkelte præmiegivere. Vinderne trækkes vilkårligt mellem alle konkurrencedeltagende forældre på Facebook frem mod hver af de 5 Blå Mandage, som afvikles i Aarhus i 2020. Præmierne skal afhentes af vinderne efter nærmere anvisning eller fremsendes direkte til vinderne – dette oplyses direkte til vinderne. Evt. gyldighedsperiode på præmierne oplyses direkte til vinderne. Vindere får direkte besked og offentliggøres endvidere på www.facebook.com/8000BlueMonday.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Brug af kontaktinformationer
Konkurrencerne er hverken sponsoreret, støttet, administreret eller associeret med Facebook, Apple eller Google. Ved afgivelse af kontaktinformationer, gives disse til styregruppen bag 8000BlueMonday i Aarhus og ikke til Facebook, Apple eller Google. Oplyste kontaktinformationer bruges ALENE til lodtrækning og vinderkontakt og benyttes ikke efterfølgende.

Du kan også se alle konfirmandpræmierne HER.