VisitAarhus
Let og overskuelig planlægning

Let planlægning af dagen

Med 8000BlueMonday-kortene får konfirmanderne en forrygende Blå Mandag i Aarhus, og det bliver meget nemmere at planlægge og gennemføre dagen for jer som forældre.

8000BlueMonday-all-inclusivekortene sælges ikke i 2021..! Indhold på hjemmesiden gælder derfor ikke. Information om 8000BlueMonday 2022 opdateres her på hjemmesiden snarest muligt.

Kortene indeholder nemlig masser af fordele, så både spisning, oplevelser og transport allerede er bestilt og på plads inden I tager hjemmefra. Kortene sørger bl.a. for, at I kan spise lækker lunch sammen, på samme tid og samme sted, centrale steder i byen.

Herudover er der ”forældrepuslepladser” flere steder i midtbyen og ét sted i Tivoli Friheden, hvor I som forældre kan hygge jer sammen, få gratis kaffe og aviser, og hvor jeres unge mennesker altid kan finde jer, hvis de skal have opbevaret nyindkøbte ting og sager, ha´ et godt råd med på vejen eller bare lige sikre sig, at I også hygger jer ;0)

I kan på alle de 5 officielle 8000BlueMondays i Aarhus 19. og 26. april samt 3., 10. og 17. maj køre tur-retur i gratis shuttlebusser mellem midtbyen og Tivoli Friheden.
Besøger I Aarhus på andre dage end de officielle Blå Mandage i Aarhus, henviser vi til Midttrafiks almindelige bybus rute 18, som afgår ved siden af Rådhuset skråt overfor Banegården (alm. bustakst, brug Rejsekort eller app´en Midttrafik).

Download, print og del hurtig oversigt
Klik HER (opdatering på vej) og download eller print A4 informationsark om 8000BlueMonday konfirmand- og forældrekort.

Læs mere:

8000BlueMonday-konfirmandkortet her     
8000BlueMonday-forældrekortet her

Oplev meget mere af Aarhus på disse links…

VisitAarhus 
Aarhus City 
Tivoli Friheden 
Bruuns Galleri 
Salling 
CinemaxX