Barndommens Museum

Tag med på skattejagt i udstillingen pigernes og drengenes historier på Kvindemuseet i Aarhus, som viser børneliv gennem 150 år. Her kan du klatre på montrerne, tegne på tavlerne og klæde dig ud som børn i gamle dage.

Barndommens Museum

 I udstillingen kan du blive klogere på, hvordan det var at være barn i gamle dage. Vælg et af de 28 børn og følg piger og drenge der har levet fra 1865 – 1977 rundt blandt deres genstande, og find ud af, hvordan det har været at være barn tidligere. Der var stor forskel på at være barn i 1860’erne og i dag. Men der har også været store forskelle, for børn der har levet i samme periode, alt efter om de boede i byen eller på landet, eller om de var rige eller fattige. Det er også muligt at klæde sig ud som børn i gamle dage, og at tegne eller skrive med kridt på gamle skoletavler og på væggene. 

Der er sket meget med børns liv siden slutningen af 1800-tallet. Udstillingen tegner et billede af de forskellige børns liv og viser den store forandring, der er sket med barndommen i almindelighed og med forventninger til piger og drenge i særdeleshed.

#kvindemuseet #visitaarhus #thisisaarhus

GRATIS ADGANG FOR UNGE UNDER 18 ÅR

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Domkirkepladsen 5
8000 Aarhus C

Telefon

+45 25454510

Fakta

  • Type

    • Udstilling
    • For børn
    • Historie

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.211418
Latitude : 56.157306