©  Foto:

ZZ Top til Summer Session i Tivoli Friheden

I år afholder Tivoli Friheden koncertkonceptet Summer Session i samarbejde med Live Nation. Glæd dig til at opleve ZZ Top når de indtager scenen i Tivoli Friheden til Summer Session.

Summer Session i Tivoli Friheden

Summer Session præsenteres i samarbejde med Live Nation og er et udendørskoncept som består af en række koncerter med internationale hovednavne.

ZZ Top

Glæd dig til at opleve det legendariske rockband ZZ Top til Summer Session i Friheden. Syng og dans med på hits som "Gimme All Your Lovin", "Sharp Dressed Man" og "Legs" som i dag stadig har en stor plads i musikkulturen.

En karriere over flere årtier

Det legendariske rockband blev dannet i 1969. Dengang bestod gruppen af tre hovedmedlemmer; Billy Gibbons, Frank Beard og Dusty Hill. Efter Dusty Hills død blev han erstattet af Elwood Francis.

ZZ Top brød for alvor igennem i 1973 med deres tredje studiealbum "Tres Hombres". På dette album er bl.a. ikoniske sange som "La Grange" og "Jesus Just Left Chicago".

Selvom bandet har flere årtier på scenen bag sig, er ZZ Top stadig kendt for deres energiske live-optrædener og deres evne til at levere mindeværdige shows.

Glæd dig til at rocke med på deres store hits, når de indtager scenen i Tivoli Friheden til Summer Session d. 1. juli 2024 klokken 19.00.

Samarbejde med Live Nation

Konceptet Summer Session afholdes i samarbejde med Live Nation. Sæsonkort, firmabilletter, VIP-kort m.m. giver ikke adgang til koncerten. Adgang til koncerten kan kun ske med gyldig koncertbillet. Køb din billet på Ticketmaster eller Live Nations hjemmeside.

Se, hvad andre deler på Instagram

#tivolifriheden #visitaarhus