Gå til indhold
©  Foto:

Walthers Musikcafé

Walthers Musikcafe er en idé, som faktisk er ligeså gammel som Smukfest selv. En idé om at skabe et spillested, som alle dage kan være en hyldest til anti-dagligdagen, og hvor Walther kan møde folket hele året og ikke kun den ene uge i august.

Eventyret startede i sommeren 2012, hvor de første spadestik blev taget og de frivillige unge, festivalfolk og håndværkere stod sammen i bedste festivalånd om at skabe det sted, som vi i dag kender som Walthers Musikcafé. 

I dag er stedet et spillested med minimum to koncerter hver uge. Cafeen er ejet og drevet 100 % af Skanderborg Festivalklub, med en professionel cafeledelse og lønnet barpersonale.

En hjørnesten i driften af caféen er alle de primært unge frivillige som lægger frivilligt arbejde i at skabe events, booke musik, få teknisk erfaring eller på anden vise være en del af det knap 40 mand store hold bag driften. Og på den måde være medbestemmende i forhold til indretning, stil, indhold, musik og stemning og sammen kan skabe den perfekte oplevelse for vores smukke cafegæster.

Share your moments with us: