Gå til indhold
©  Foto:

Svanesøen

Bliv fortryllet af Tjajkovskijs klassiske ballet Svanesøen, når den opføres i Musikhuset Aarhus med over 30 dansere på scenen i en storslået opsætning. Den smukke ballet opføres af Den Russiske Nationalballet fra Moskva, der er et af verdens bedste balletkompagnier lige nu.

Svanesøen har det hele 

Når du tager ind og ser Svanesøen, får du hele pakken. Bliv fortryllet af Tjajkovkijs storslåede musik, betagende danse, et magisk plot, overdådige kostumer og en smuk koreografi.

En smuk fortælling om ægte kærlighed

Stykket handler om prinsesse Odette, der forvandles til en svane af en ond troldmand. Forbandelsen kan kun ophæves gennem ægte kærlighed. Det er en smuk kærlighedsfortælling om det gode mod det onde.

Med musikken til Svanesøen begejstrede Tjajkovskij i 1877 både datidens balletpublikum og de klassiske musikelskere. Russisk ballet, og fremfor alt Svanesøen, kendetegnes ved at lade følelserne komme til udtryk uden at spilde et enkelt ord, trin eller tone. I den klassiske iscenesættelse bliver musik og dans i fællesskab til ét sprog, som alle umiddelbart forstår.

Den Russiske Nationalballet

Den Russiske Nationalballet fra Moskva har flere solister med fra Moskvas Bolsjoj Ballet, og har stor international succes. Med over 30 dansere på scenen vil du opleve en storslået opsætning af Svanesøen, som den oprindelig var tænkt. En opsætning der har sikret balletten sin popularitet 140 år efter premieren i Moskva.

Du kan opleve Svanesøen den 18. januar 2020 kl. 19:30 i Musikhuset Aarhus.
Balletten opføres til indspillet musik og varer ca. 2 timer inklusiv en pause. 

#svanesøen #ballet #musikhusetaarhus

Share your moments with us: