Gå til indhold
©  Foto:

Sommerferie i Kattegatcentret - Danmarks Hajcenter

Ta’ hele familien med i Kattegatcentret i sommerferien og dyk ned i et hav af sjove oplevelser og aktiviteter både ude og inde, der med garanti vil gøre både store og små bidt af havet!

Sommerferie og et hav af oplevelser i Kattegatcentret

Danmarks eneste sandtigerhaj

Hele sommerferien kan du gå på opdagelse mellem 250 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr og opleve dagens mange fodringer! De store hajer fodres og trænes hver dag kl. 14, hvor hajerne omringer dig, faretruende tandsæt flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd, nursehajerne triller rundt på ryggen efter signal fra træneren og Danmarks eneste sandtigerhaj laver sit overraskelsesangreb!

Krabbedyst, vandpjaskeri og sæler

Udenfor i sommerferien kan hele familien blandt andet konkurrere om at fange dagens største krabbe i Den Store Krabbedyst, opleve sælerne hapse sild og lære bogstaver i sælanlægget, slå sig løs på den store vandlegeplads eller tage på en actionfyldt sejltur i RIB båd med bølgeskvulp og bølgehop for fuld skrue!

Nordens bedste akvarium

Om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller tør kaste dig ud på dybt vand i dykkerdragt, så står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser både inde og ude hele sommerferien, der med garanti vil bide sig fast for altid! Vi ses i Kattegatcentret i sommerferien – Nordens Bedste Akvarium!

Share your moments with us: