Gå til indhold
©  Foto:

Sommeraktiviteter hos Museum Østjylland Ebeltoft

I sommerferien kan alle børn og voksne gætte med, når Museum Østjylland Ebeltoft inviterer til skattejagt på Farvergården. Gå også på jagt på BMA Maltfabrikken efter finurlige maltmus som alle børn kender. Der er lagt op til sjov og spas for hele familien. 

I løbet af hele sommerferien tilbyder Museum Østjylland Ebeltoft på en række sjove og lærerige aktiviteter for både børn og voksne. 

Find Farvergårdens hemmeligheder

På den gamle farvergård i Ebeltoft er der fyldt med spændende historier om byen. I sommerferien kan alle børn gætte med på Farvergårdens skjulte hemmeligheder. Test din evner for at opsnuse hemmeligheder. Alle familier får udleveret et opgaveark så I finder det rigtige kodeord og kan opklare Farvergårdens ukendte sider. 

Læs mere om Farvergårdens hemmeligheder her.

Gå på jagt efter maltmus 

På BMA Maltfabrikken findes de finurlige maltmus. De findes som arbejdermus, kontormus, eventyrmus og har levet på fabrikken i over 100 år. Maltmusene er fabrikkens små maskotter, som elskes af store og små, og som bor i revner og sprækker rundt i fabrikken. Tag på musejagt og få en sjov dag på BMA Maltfabrikken, aktiviteten er gratis. 

Læs mere om jagten efter maltmusene her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#museumøstjylland #visitdjursland #aarhusregion

Share your moments with us: