Gå til indhold
©  Foto:

Skanderborg Park - Restaurant

I restauranten på Skanderborg Park Hotel er gode råvarer i køkkenet en selvfølge. Restauranten skiller sig ud på kokkenes faglighed, på håndværket og på den kærlighed, der lægges i de retter, du får serveret.

Køkkenchef Martin Skov Nielsen og hans hold af unge, talentfulde kokke lader sig inspirere af den nutidige gastronomi, deres geografiske placering i Søhøjlandet og af årstiderne.

Fra jord til bord

Frugt, grønt, fisk og kød hentes i videst muligt omfang i det lokale opland, og maden kører efter principet ”fra jord til bord” uden lange transportveje eller kunstig modning. Fisken kommer på panden samme dag, den er fanget – og bøffen er bedst, når den er korrekt modnet.

Så jo, hos Skanderborg Park handler det om råvarer. Men det handler også om opskrifter, præcision og kærlighed for smag og mad. Om evnen til at give velkendte råvarer et nyt liv, form og facon. Om kontinuitet, høj standard og overlegen ensartethed, der kan smages hver gang.

Restauranten er godt besøgt, så ønsker du at spise på Skanderborg Park, så ring gerne i forvejen og bestil bord på +45 89 93 33 10.

Se, hvad andre deler på Instagram

#skanderborgparkhotel #visitskanderborg #aarhusregion

Share your moments with us: