Gå til indhold
©  Foto:

Skanderborg Park, Hotel

Skanderborg Park er et unikt samlingssted for alle, som ønsker en hoteloplevelse ud over det sædvanlige. Her er intet overladt til tilfældighederne. Skanderborg Park Hotel byder på en masse aktiviteter for hele familien eller for dit kommende firma arrangement. 

Ophold

Oplev den rolige og hjemlige atmosfære som Skanderborg Park er kendt for. Med 73 elegante og stilrene værelser danner hotellet gode rammer for jeres næste ophold. Med deres ekstra lange senge, motionssrum, tennisbane og pudemenu (alle har jo forskellige præferencer), er du garanteret et fantastisk ophold.

Kunsten at imødekomme de højeste forventninger

Hotellets dygtige køkkenchef sørger for at indkøbe årtidens bedste råvarer. De friske grøntsager hentes på Samsø og kun det fineste kød udvælges. Stilen er enkel og tilsat Middelhavets krydderier. Hotellet værner om årstidens køkken og sætter en ære i at være tro mod autentiske råvarer. Måltiderne tilrettelægges nøje, og køkkenet gør sig stor umage med forberedelserne. Det gør de, fordi maden er en vigtig medspiller for et vellykket ophold. Hver gæst er i centrum, og derfor er køkkenet fleksibelt. Fortæl receptionen, hvis der er visse fødevarer, der skal undgås, når maden tilberedes.

#skanderborgparkhotel #visitskanderborg #visitaarhusregionen