Gå til indhold
Grøn oplevelse
©  Foto:

Skanderborg Park Hotel

Skanderborg Park Hotel ligger lige ned til Skanderborg Sø med blik ud over både park, sø og skov. Alle værelser er indrettet i enkel og elegant stil med ekstra store senge, bad/toilet, føntørrer, safeboks, telefon og tv med radio og mulighed for vækning. Her er intet overladt til tilfældighederne.

Skanderborg Park Hotel byder altid på en masse aktiviteter for hele familien.

Nyd et hotelophold

Oplev den rolige og hjemlige atmosfære som Skanderborg Park Hotel er kendt for. De elegante og stilrene værelser og den smukke omkringliggende natur gør hotellet til et helt særligt godt valg for din næste ferie. Her er pudemenu (alle har jo forskellige præferencer), ekstra lange senge, motionsrum og tennisbane, som gør, at du og din partner kan få et helt perfekt ophold.

Kunsten at imødekomme de højeste forventninger

I restauranten finder du hotellets dygtige køkkenchef og hans team, som sørger for at indkøbe og tilberede årstidens bedste råvarer. De friske grøntsager hentes på Samsø og kun det fineste kød udvælges. Stilen er enkel og tilsat Middelhavets krydderier. Fortæl gerne i receptionen, hvis der er visse fødevarer, de skal undgå, når maden tilberedes.

Se, hvad andre deler på Instagram

#skanderborgparkhotel #visitskanderborg #visitaarhusregion

Share your moments with us: