Gå til indhold
©  Foto:

Sjov sommer på Håndværksmuseet Randers

Besøg Håndværksmuseet i din sommerferie, det er sjovt lærerigt og gratis. Gennem hele sommerferien inviterer Museum Østjylland inden for til en række sjove og kreative aktiviteter. Tag hele familien med til Sjov sommer på Håndværksmuseet og prøv kræfter med en af de mange ferieværksteder.

Sommeren er sjovere på Håndværksmuseet 

Håndværksmuseet, som er en del af Museum Østjylland, har henover sommerferien forberedt en række sjove ferieaktiviteter for hele familien. Museet tilbyder 24 forskellige værksteder både for store og små, nogle er bemandede og andre er der små guides til. Prøv blandt andet at flette med siv, smede eller lave en lille figur i træ. Hver dag er mindst et af ferieværkstederne med børneaktiviteter åbent. 

Aktiviteter på værkstederne

På træværkstedet kan du lave din egen træterning eller konkurrere mellem din familie i at slå søm i. Du kan også smede med varmt jern sammen med den stærke smed eller tage en sjov selfie i fotografens historiske atelier. Mød også Den lille Lærling som er hovedpersonen i opgavehæftet som sender børn rundt på museet. Løs opgaver, brug redskaber og afslut med et flot diplom. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#håndværksmuseet #visitranders #aarhusregion

Share your moments with us: