Gå til indhold
©  Foto:

Scandic Aarhus City

Hotel Scandic Aarhus City er et moderne hotel midt i Aarhus med en unik beliggenhed tæt på shopping, attraktioner og transportmuligheder. Den globale rejseportal, Momondo har i 2021 kåret Scandic Aarhus City som Danmarks mest klimavenlige hotel.

Hotellet er ét af Scandic's bedste hoteller for dig, som rejser i hverdagene eller nyder et weekendophold. Og når du overnatter på Scandic Aarhus City - må du ikke gå glip af en god bøf på deres populære restaurant, L'øst.

Kåret til Danmarks mest klimavenlige hotel 2021

Rejseportalen Momondo har i 2021 kåret Scandic Aarhus City som Danmarks mest klimavenlige hotel. Momondo Climate Award uddleles til de hoteller eller konferencecentre, der har den laveste dokumenterede CO2-udledning per hotelgæst.

Læs mere: Momondo Climate Award 2021

Storbyferie i Aarhus

Storbyferie, romantisk ophold, konference eller netværk med kollegaer eller venner? Scandic Aarhus City har det hele! Forkæl dig selv og familien med et par dage på byens moderne hotel midt i Aarhus, der er indrettet i skandinavisk stil. Lad tænderne løbe i vand over de gode bøffer fra hotellets restaurant, L'øst. Er du til en afterwork drink, er hotellets bar et hyggeligt sted at slappe af og et populært mødested for hotellets gæster og for århusianerne.

Et hotel med udsigt

Fra nogle af hotellets øverste værelser kan du nyde udsigten ud over Aarhus by med kig til kunstmuseet ARoS og dets kendte kunstværk "Regnbuen", Aarhus Havn samt skovene og strandene. På taget har Scandic Aarhus City solceller, som forsyner hotellet med strøm svarende til 90% af forbruget på værelserne. Om sommeren kan du nyde deres hjemmeavlede honning til morgenbuffeten, som stammer fra bistaderne, som også findes på taget.

Tilgængelighed

Tættere på Aarhus midtby og byens mange shoppingmuligheder, hyggelige cafeer og restauranter samt seværdigheder og attraktioner som Den Gamle By og ARoS - kommer du ganske enkelt ikke! Scandic Aarhus City ligger i Østergade, og lige uden for hotellet ligger "Strøget", Aarhus' gågade. Aarhus Banegård og busterminal er i kort afstand til hotellet.

#scandicaarhuscity #visitaarhus #visitaarhusregionen

Share your moments with us: