Gå til indhold
©  Foto:

Røndegaard Ferieboliger

Røndegaard ligger ideelt som udgangspunkt for de mange attraktioner i nærheden: Kalø Slotsruin, Skandinavisk Dyrepark, Djurs Sommerland og Nationalpark Mols Bjerge.

Ferielejlighed i 2 etager

Ferielejligheden på 350m² er fordelt på to etager og indeholder 8 soveværelser, med flotte gamle trægulve, vægmalerier, stuklofter og ikke mindst den betagende udsigt over Kaløvig. Med sin vidunderskønne og idylliske natur, hører egnen omkring Røndegaard til et af de smukkeste landskaber i Danmark.

Luksus Feriebolig

Luksusferieboligen i den gamle hovedbygning fra 1850 og er efter en totalrenovering er ombygget til en moderne luksusferiebolig på 275m², med plads til 20 personer og har 7 soveværelser.

Børnene vil blive begejstret for jeres ophold i luksus ferieboligen Røndegaard. Til dem er der legeplads, legehus og fodboldbane. Her kan børn og forældre tumle dagen lang. De voksne kan spille petanque på deres egen bane eller bare nyde livet i et stort privat haveanlæg.

Fra køkkenet / opholdsstuen fører en havedør ud til en stor solterrasse, hvorfra man har en vidunderlig udsigt over Kaløvig og Århusbugten.

Husdyr er velkomne på Røndegaard. Her er nemlig masser af plads til at boltre sig på - både ude og inde.

#røndegaard #visitdjursland #visitaarhusregionen

Share your moments with us: