Gå til indhold
©  Foto:

Røndegaard Ferieboliger

Røndegaard Ferieboliger ligger ideelt som udgangspunkt i ferien for de mange attraktioner i nærheden: Kalø Slotsruin, Skandinavisk Dyrepark, Djurs Sommerland og Nationalpark Mols Bjerge.

Ferielejlighed med 8 soveværelser

Ferielejligheden på 350m² er fordelt på to etager og indeholder 8 soveværelser, med flotte gamle trægulve, vægmalerier, stuklofter og ikke mindst en betagende udsigt over Kaløvig. Med sin vidunderskønne og idylliske natur hører egnen omkring Røndegaard nok til et af de smukkeste landskaber i Danmark.

Luksus Feriebolig med plads til 20 personer

Luksusferieboligen i den gamle hovedbygning fra 1850 er efter en totalrenovering ombygget til en moderne luksusferiebolig på hele 275m², med plads til 20 personer og har 7 soveværelser.

Ideelt - også til børn

Børnene vil blive begejstret for et ophold i luksus ferieboligen på Røndegaard. Til dem er der legeplads, legehus og fodboldbane. Her kan børn og forældre tumle dagen lang. De voksne kan spille petanque på deres egen bane eller bare nyde livet i et stort privat haveanlæg.

Fra køkkenet og opholdsstuen fører en havedør ud til en stor solterrasse, hvorfra I kan nyde en helt vidunderlig udsigt ud over Kaløvig og Aarhusbugten.

Husdyr er velkomne på Røndegaard. Her er nemlig masser af plads til at boltre sig på - både ude og inde.

Se, hvad andre deler på Instagram

#røndegaard #visitdjursland #visitaarhusregion

Share your moments with us: