Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Hotel Grenaa - Havlund

Vi holder gerne fester – også som weekendophold – ring for nærmere information. Beliggenheden er i top. Hotellet er beliggende 200 meter fra stranden. Ad snoede veje mellem sommerhuse (uden at krydse trafikeret vej) kommer man til den skønneste børnevenlige badestrand med ”blå flag”. Alle 4 årstider er den frisk og indbydende. 

Hotel Grenaa – Havlund er et skønt ældre gennemrenoveret hotel med masser af charme og hyggelig atmosfære. Vi har udover værelsesudlejning også festsal til hhv. 50/70/120 personer, restaurant med sjæl til 50 pers. samt en strandcafé/kro til 30 pers. med både inden- og udendørs servering. 

På den anden side af hotellet finder man en dejlig stor skov/plantage med rigt dyreliv. Der er markerede ruter for både gå- og løbeture. Der er ca. 1 km. til Grenaa Havn, hvor der også er et herligt liv – både på industrihavnen og lystbådehavnen, hvor også Kattegatcentret er beliggende. Til Grenaa by har vi ca. 4 km. Her findes alle muligheder for indkøb. Af attraktioner i området kan nævnes Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark, Djurs sommerland, Ebeltoft Zoo, Grenaa Golfclub …….

Bestil et dejligt ophold med billetter til alle Djurslands dejlige attraktioner via www.djurspakken.dk

Vi glæder os til at byde velkommen på Hotel Grenaa – Havlund.