Gå til indhold
©  Foto:

Paustian Aarhus

Paustian er en eksklusiv dansk design, fashion og møbelforretning med et internationalt udsyn og har siden 1964 stået for noget af det ypperste inden for dansk og international design.

Aarhus’ største design- og bolighus

Paustian på Lille Torv i Aarhus er med sin unikke, storslåede bygning og udvalg af spændende design det nye centrum for designoplevelser og inspiration i Aarhus. Med et eksklusivt sortiment inden for møbler, belysning, fashion og bolig accessoires til hjemmet, emner huset af de ypperste traditionelle danske og internationale designikoner samt nye spændende upcoming brands.

Book tid med din personlige shopper

Hos Paustian Aarhus skal det være let at se godt ud. Bliv guidet igennem sommerens prints, pasformer og tendenser, udvalgt nøje efter netop din stil og kropstype. Paustians team står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige styles. Den første time er gratis og uforpligtende. Book tid på mail: lilletorv@paustian.dk

Paustian boligindretning

I butikken på Lille Torv finder du også kompetencer inden for boligindretning og kan få rådgivning om indretning, styling, møbler, belysning og farver – og måske hjælp til at finde de helt rigtige møbler, lamper og tæpper m.m. – mens du nyder en god kom kaffe.

Se, hvad andre deler på Instagram

#paustianaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion

Share your moments with us: