Gå til indhold
©  Foto:

Påskeferie i Ree Park Safari

I påsken slår Ree Park Safari op for dørene - og der er forår i luften og masser af søde dyreunger. 

Dyreunger, dyrefodringer og mange andre aktiviteter

Foråret har meldt sin ankomst, og de første dyreunger er født. På abeøerne kan du være heldig at se kattalemur tvillingerne. Ved udsigtsposten ved Camel Camp hytterne kan du måske spottede to kamelunger på den asiatiske steppe. På den sydamerikanske pampas er der mara unger, og der kommer nye dyreunger til hver dag.

Du kan også glæde dig til at komme med på Land Rover Safari på den afrikanske savanne, eller en togtur med Amerika Expressen ud over den nordamerikanske prærie. Har du lyst til begge ture, kan du købe kombi-billet. Du køber din billet i Safarishoppen ved indgangen.

De populære dyrefodringer er tilbage, så gå ikke glip af de dygtige guiders fortællinger om dyrene, der fodres og en masse sjove fun-facts.

Se program for påsken.

Events i påsken

Der er mange andre oplevelser i vente i påskedagene.

Torsdag den 14. april sig Go’morgen til dyrene. Det er gratis at deltage, hvis du har et årskort, men du kan også købe billet uden at have et årskort.

Fredag den 15. og lørdag den 16. kan du fejre påsken og tage i Ree Park og spise middag. Til påskemiddagen er der selvfølgelig lam på menuen, og desuden en tur med Amerika Expressen.

Sov tæt på dyrene

En overnatning i Ree Park er en unik oplevelse for dig og din familie, og giver en enestående mulighed for at komme helt tæt på dyrene. I har nu chancen for at sove helt tæt på sortbjørne og ulve i en af parkens Night Explorer cabins på Nordamerika. Fald i søvn til ulvenes hyl og vågn op og se sortbjørnene nyde morgensolen, efter de er kommet ud af deres vinterhi.

Der er også Night Explorer cabins med udsigt til den storslåede græssavanne og Camel Camp hytter, med udsigt til kamelerne.

Se alle mulighederne for overnatning i parken.

Se, hvad andre deler på Instagram

#reeparksafari #visitdjursland #aarhusregion

Share your moments with us: