©  Foto:

Påskeferie i Ree Park Safari

I påsken slår Ree Park Safari op for dørene - og der er forår i luften og masser af søde dyreunger. 

Dyreunger, dyrefodringer og mange andre aktiviteter

Foråret har meldt sin ankomst, og de første dyreunger er født. Kom med på en guidet gåtur rund i parken og se alle de nye dyreunger.

Du kan også glæde dig til at komme med på Land Rover Safari på den afrikanske savanne, eller en togtur med Amerika Expressen ud over den nordamerikanske prærie. Har du lyst til begge ture, kan du købe kombi-billet. Du køber din billet i Safarishoppen ved indgangen.

De populære dyrefodringer er tilbage, så gå ikke glip af de dygtige guiders fortællinger om dyrene, der fodres og en masse sjove fun-facts.

Se program for påsken.

Events i påsken

Der er mange andre oplevelser i vente i påskedagene.

Lørdag og søndag deltager #KramogKrea i sæsonåbningen og hoder en kreativ workshop, hvor du kan være med til at lave påskepynt.

Fredag d. 7. april kl. 11-14 kan du dekorér din egen flødebolle sammen med Café Sicilia fra Ebeltoft.

Hele påsken kan du komme med på påskeæggejagt. Ree Park Safari har ingen påskehare, men de har en påske-mara. Gå på jagt efter Påskemaraens æg rundt i parken, og se om du kan finde dem alle.

Sov tæt på dyrene

En overnatning i Ree Park er en unik oplevelse for dig og din familie, og giver en enestående mulighed for at komme helt tæt på dyrene. I har nu chancen for at sove helt tæt på sortbjørne og ulve i en af parkens Night Explorer cabins på Nordamerika. Fald i søvn til ulvenes hyl og vågn op og se sortbjørnene nyde morgensolen, efter de er kommet ud af deres vinterhi.

Der er også Night Explorer cabins med udsigt til den storslåede græssavanne og Camel Camp hytter, med udsigt til kamelerne.

Se alle mulighederne for overnatning i parken.

Se, hvad andre deler på Instagram

#reeparksafari #visitdjursland #visitaarhusregion