Gå til indhold
©  Foto:

Onkel Reje tager røven på dig i Musikhuset

Onkel Reje kommer forbi Musikhuset i Aarhus, og tager røven på dig med hans show "Onkel Reje tager røven på dig". Det bliver magisk, festligt og sjovt!

Der findes ingen bedre repræsentant for fis og ballade end Ramasjangs Onkel Reje. Glæd jer til Onkel Rejes show "Onkel Reje tager røven på dig" hvor Onkel Reje ikke kun tager røven på dig, men også hans yndige assistent Miss Mia. Udover at være en af verdens bedste, eller i hvert fald en af Danmarks bedste hula hop dansere, så er hun også hjælpsom og rar at snakke med. 

En masse ballade

I showet Onkel Reje - tager røven på dig, vil Onkel Reje gøre sit ypperste for, at tage røven på dig. På den gode og sjove måde. Glæd dig til masser af røvgod musik, som både børn og voksne kan synge med på. I december 2021 sendte Onkel Reje et nyt album på gaden, En på snotten, der har fået fem fede stjerner af musikmagasinet GAFFA.

Tag børnene i hånden og glæd jer til en forrygende dag med masser af fis og ballade - og i Onkel Rejes tilfælde en vild fest, som foregår i Musikhusets Rytmisk sal.

Forestillingen kan opleves søndag den 20. november kl. 11 og kl. 13.

Læs mere her og køb billetter.

Se, hvad andre deler på Instagram

#musikhusetaarhus #visitaarhus #aarhusregion

Share your moments with us: