Gå til indhold
©  Foto:

Music City Aarhus 2022 - Let's Come Together

Music City Aarhus er temaet for musikkens år i Aarhus i 2022, der vil sætte fokus på skønne, fede liveoplevelser for alle, der hungrer efter livemusik og skønne fællesskaber. 

Let's Come Together

Elsker du musik - er du inviteret! Music City Aarhus 2022 byder alle musikelskere inden for til byens mange musikalske tilbud med Let's Come Together, hvor Aarhus sætter en fed streg under, hvad byen kan tilbyde med sit sprudlende og international anerkendte musikliv.

Den 26. marts lød startskudet til Music City Aarhus 2022, som bliver et musikår med masser af livemusik, og du kan glæde dig til at stå side om side med byens mange dygtige musikere og musikaktører. Glæd dig til et stjernespækket program med musik i mange forskellige genre. 

Om Music City Aarhus 2022

Music City Aarhus 2022 er hele Aarhus' Musikbyår. Alt sammen dedikeret til musiklivet, bygge bro mellem kultur- og erhvervsliv og samle byens borgere om musikken. Aarhus har et mangfoldigt musikliv med en stærk tradition for ar samarbejde. Music City Aarhus 2022 giver Aarhus muligheden for at skabe en inkluderende fortælling om den farverige musikalske scene, der præger Aarhus.

Følg med og se seneste nyheder om programmet her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#musiccityaarhus2022 #visitaarhus 

Share your moments with us: