Gå til indhold
©  Foto:

Museum Skanderborg - Perron 1

Museum på en station – det findes ikke andre steder i landet!

Perron 1 er det nye mødested på Skanderborg Station. Tag på besøg og følg transformationen fra posthus til et anderledes museum, når bygningen omdannes til historiehus med ventesal, café, udstillinger, kunst, arbejdende værksted for arkæologiske udgravninger og lokalarkiv med læsesal.

Selvom museet i de kommende år er under ombygning, holder de ikke lukket. Kom og se, hvor langt de er nået og oplev deres arrangementer og særudstillinger.

Ventesalen

I Ventesalen er der skiftende små udstillinger samt café og museumsbutik. Køb en kop kaffe og se det store udvalg i butikken af bøger, kunsthåndværk, klosterøl og "Skanderborg-ting". Du må også gerne spise din sandwich fra 7/11-butikken, som du finder på stationen. Der er fri Wi-Fi.

Udstillinger og arrangementer

Perron 1 har skiftende særudstillinger, foredrag og events. Tjek kalenderen for det næste arrangement. Og hvis du er heldig, kan du følge ”historien blive til” i de arbejdende værksteder, hvor der vaskes arkæologiske fund eller registreres ting fra Skanderborgs fortid.

Der er gratis adgang til udstillingerne, mens der er forskellige priser til arrangementerne. Se mere på museets hjemmeside.

Følg med i kalenderen her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#museumskanderborg #visitskanderborg 

Share your moments with us: