Gå til indhold
©  Foto:

MSC Poesia

MSC Poesia er et innovativt krydstogtskib med elegant stil, som bringer traditionelt håndværk til kreativt design. Skibet er det perfekte sted at koble af, lige fra det flotte vandfald i foyeren til Zen-haven, og fra den autentiske japanske sushi-bar og til det overdådige wellness-center.

En symfoni af skønhed

Ombord på MSC Poesia er der ALT, hvad du kan forvente dig på et morderne krydstogtskib. Med et utal af restauranter, kasino, wellness, fitness, teatersal og musikunderholdning i alle afskygninger, er der ingen risiko for, at du kommer til at kede dig ombord på dette flydende luksushotel.

MSC Poesia har kapacitet til mere end 3200 gæster ombord på det imponerende skib, som blev søsat i 2008. Siden da har MSC Poesia været et af rederiets flagskibe, der i sommersæsonen sejler mest i Nordeuropa og i vintersæsonen primært holder sig til ruter i Middelhavet.

Efter flere års fravær har det store krydstogtrederi MSC igen valgt at besøge Aarhus med et af rederiets største skibe. Skibet, som hedder MSC Poesia, besøger Aarhus den 22. april 2019.

Fakta:

Passagerer: 3223
Besætning: 1039
Længde: 294 meter
Brede: 32 meter
Primært sprog: Engelsk

#cruisewithus #mscpoesia #visitaarhus

Share your moments with us: