Gå til indhold
©  Foto:

Mød velkomstteamet i Ebeltoft

Læg vejen forbi vores velkomstteam i Ebeltoft. Her får du personlig information og inspiration – alt efter, hvad du gerne vil opleve.

Du kan finde os i området mellem Fregatten Jylland og Fiskerihavnen - alt efter hvad der giver mening den pågældende dag.

Selvom vi lever i en digital tidsalder, er der stadig visse ting Google ikke kan klare såsom personlig og venlig service. Det kan vores velkomstteam til gengæld. Hos os får du en personlig service, og det eneste der står på vores dagsorden, er at give dig den bedst mulige oplevelse, mens du tilbringer din tid på Djursland.

Vi kender de store attraktioner, historiske museer, forskellige restauranter og overnatningssteder men også de små perler, som kan sætte prikken over i'et på din tur.

Har du brug for at vide, hvor det nærmeste toilet er, eller hvor du finder en børnevenlig strand, kan vi helt sikkert også hjælpe med det.

"Flyvende turistinformation"

Udover vores faste mobile turistinformation i Ebeltoft og Grenaa kan du i år også møde velkomstteams andre steder. De vil bevæge sig rundt på Djursland og være til stede, hvor gæsterne er flest. På solrige dage kan det være på stranden, mens de på andre dage er ved andre velbesøgte steder.

Nationalpark Mols Bjerge

Besøger du den 180 km2 store Nationalpark Mols Bjerge i forbindelse med din tur til Djursland, vil du flere steder møde nationalparkguiderne.

Nationalparkguiderne står klar til at guide dig til at besøge nogle af de mindre kendte steder i nationalparken. På den måde får du set endnu mere af det smukke område, samtidig med at nationalparkens gæster spredes ud og ikke samles på samme sted. Du finder guiderne ved Kalø Slotsruin, Besøgscenter Øvre Stenkær og Marinelab på Vibæk Strand.

#visitdjursland #visitaarhusregionen