Gå til indhold
©  Foto:

Limitless Reality

Limitless Reality er en VR-café med massevis af spændende virtual reality-oplevelser for de eventyrlystne i Aarhus.

De er den eneste virtual reality-café i Nordeuropa, der tilbyder den fulde VR-oplevelse. Underholdningsværdien er i top, og der er mange forskellige ting at prøve.

Skal du hygge dig en dag med gutterne eller veninderne, holde Blå Mandag eller polterabend, kan du blandt andet opleve masser af action på paintballbane eller gokartbane, som naturligvis ikke er på den traditionelle måde. Da de er en VR-café, foregår alt i VR, hvilket giver dig og dine venner en på opleveren, I sent vil glemme.

VR-café giver mulighed for interaktion med hinanden

​Har du aldrig prøvet at være på en virtual reality-café før, har du noget i vente. Limitless Reality garanterer, at du får udvidet din horisont, og at du bliver helt vild med det.

Kan du lide at prøve nye ting og bevæge dig ud på ukendt territorium, har de lige præcis de oplevelser, der kan give dig og dine venner en sjov weekend, hvor I virkelig kan interagere med hinanden i en virtuel verden.

Limitless Reality bruger HTC Vive, men de har også PlayStation VR i caféen, så de kan tilbyde masser af forskellige oplevelser.

Træd ind i 'en andenverden'

Du kan blandt andet også prøve deres ”trædemølle” i virtual reality-caféen, som giver dig en helt anderledes fornemmelse af dimensionerne – og det er FULDSTÆNDIG som at træde ind i en anden verden.

Book tid i virtual reality caféen

​Er du interesseret i at booke tid hos VR-caféen, er der åbent på udvalgte Blå Mandage i Aarhus og ellers er det ofte til at få plads i løbet af hverdagene. Weekenderne bliver som regel booket hurtigt, hvorfor du altid bør bestille i god tid.

Der er normalvis lukket mandag og tirsdag, dog kan der holdes åbent efter aftale.

Læs mere om Limitless Reality her. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitaarhus #aarhusregion

Share your moments with us: