©  Foto:

Lejrskole Pindstrup Centret

Pindstrup Centret er helt ideelt til et godt lejrskoleophold. Med et område på 20 tønder land og masser af udfoldelsesmugligheder er Pindstrup Centret oplagt til oplevelser og masser af sjove aktiviteter, lege, alt sammen i børnehøjde.

En verden af muligheder og sjove aktiviteter

Skab den den helt rigtige lejrskolestemning på shelterspladsen, brænd krudt af på legepladsen og boldbanerne, kør på mooncars og hyg jer om aftenen med film og popcorn i den udendørs friluftsbiograf. På hjemmesiden kan I finde meget mere inspiration til aktiviteter og sjove lege.

Pindstrup Centret har i alt 3 bohuse med 26 sengepladser. I hvert bohus er der 6 værelser, der alle har eget bad og toilet.

Lav selv mad - eller få det leveret

På Pindstrup Centret kan I lave mad i det fedeste udekøkken og låne grej til grill og bålgryder. I bestemmer helt selv, om I vil stå for maden selv eller have enten morgenmad, frokost, aftensmad eller al maden leveret. Maden laves af madxpressen, der laver sund mad i børnehøjde. Kontakt Pindstrup Centret for nærmere info.

Hytte til 35 personer

Nyd også det store opholdsrum til 35 personer med toiletfaciliteter, 2 soverum samt et stort køkken. 

Centerbygning inkl. værkstedsgård

På lejerskolen er der også et stort center med plads til op til 100 personer, industrikøkken, restaurant og pejsestue. Denne løsning er god, hvis I f.eks. ønsker at tage afsted med to klasser.

Se, hvad andre deler på Instagram

#pindstrupcentret #lejrskole #skoleudflugt