Gå til indhold
©  Foto:

Lejrskole Pindstrup Centret

Pindstrup Centret har de ideelle rammer for et godt lejrskoleophold. Med 20 tønder land indbyder centret til en masse sjove aktiviteter, lege og oplevelser, alt sammen i børnehøjde.

En verden af muligheder og sjove aktiviteter

Skab den den helt rigtige lejrskolestemning på shelterspladsen, brænd krudt af på legepladsen og boldbanerne, kør på mooncars og hyg jer om aftenen med film og popcorn i den udendørs friluftsbiograf. På hjemmesiden kan I finde meget mere inspiration til aktiviteter og sjove lege.

Pindstrup Centret har i alt 3 bohuse med 26 sengepladser. I hvert bohus er der 6 værelser, der alle har eget bad og toilet.

Maden

På Pindstrup Centret kan I lave mad i det fedeste udekøkken og låne grej til grill og bålgryder. I bestemmer helt selv, om I vil stå for maden selv eller have enten morgenmad, frokost, aftensmad eller al maden leveret. Maden laves af madxpressen, der laver sund mad i børnehøjde. Kontakt Pindstrup Centret for nærmere info.

Hytte til 35 personer

Stort opholdsrum til 35 personer med toiletfaciliteter, 2 soverum samt et stort køkken. Hytten koster 57 kr. + forbrug pr. person pr. døgn. Minimumlejen er 3000 kr. Denne løsning er optimal, hvis man er afsted med én klasse.

Centerbygning inkl. værkstedsgård

Stort center med plads til op til 100 personer, industrikøkken, restaurant og pejsestue. Denne løsning er god, hvis man er afsted med to klasser.

Se, hvad andre deler på Instagram

#pindstrupcentret #lejrskole #skoleudflugt

Share your moments with us: