Gå til indhold
©  Foto:

Kursuscenter - Kyst- og Fjordcentret

Kyst- og Fjordcentret er et spændende og anderledes mødested, som kan danne rammen om møder, firmaudflugter og oplevelsesture i hyggelige og inspirerende omgivelser. De bruger fjorden og den omkringliggende natur aktivt.

På Fjordcentret får du anderledes og overraskende oplevelser, hvor du kommer tæt på. Tæt på naturen, tæt på udfordringer og tæt på hinanden. Fjordcentret har noget for enhver smag - uanset om du er til stille og rolige sysler indendørs eller de vilde og våde aktiviteter udendørs.

Lad Kyst- og Fjordcentret arrangere jeres næste arrangement. De laver kaffen og hjembringer kringlen, giver den spændende rundvisning og udfordrer jer med aktiviteter inde og/eller ude.

Hele året - døgnet rundt: åbent efter aftale

Bålsalen 
Bålsalen er deres selskabs-, foredrags-, mødelokale med plads til ca. 60 personer. Til salen hører et moderne produktionskøkken med alt i service og køkkenudstyr.  

For private selskaber er prisen kr. 2500,- + entrebillet á kr. 60,- til alle deltagere, og så stiller Fjordcentret op med aktiviteter til sjov, spas og samvær under festen.

Værelser

I forbindelse med Bålhuset er der 6 værelser med plads til 4 personer i hvert værelse. Sengene er specielt konstruerede til værelserne og forsynet med en rigtig god boxmadras. Desuden er alle værelser forsynet med aflåselige skabe, et lille arbejdsbord, og der er naturligvis trådløst netværk i alle værelser.

Der er puder og dyner i værelserne, men I skal selv medbringe linned.

  • Bad og toilet i seperat afdeling.
  • Madlavning foregår både indendørs og udendørs, og der er adgang til køleskab.

Pris pr. døgn: kr. 600,-

Læs mere på Kyst- og Fjordcentrets hjemmeside.

Share your moments with us: