Gå til indhold
©  Foto:

Knudhule Badehotel

Knudhule Badehotel er smukt beliggende i det bakkede Søhøjland. Nyd dit ophold med udsigt til Himmelbjerget, direkte udgang til Knudsø og restaurantens spændende menuer. 

 

Træd ud i naturen og mærk roen på Knudhule Badehotel. Hotellet er beliggende ved Ry og omringet af smuk natur. Her er plads til alle, der findes nemlig værelsestyper til et hvert behov og i alle prisklasser. Tag familien, kollegerne eller vennerne med på besøg og mærk den hyggelige stemning. Når natten er ovre kan man se frem til en ordentlig morgenkomplet inden man tager hul på dagens oplevelser. 

Restaurant Gastronomisk Institut 

Spis en lækker middag med god udsigt over Knudsø og Himmelbjerget. Her serveres enkel, ukompliceret og velsmagende mad, som indbyder til en hyggelig aften. Maden skal smage af det den er lavet af og fokus er på friske råvarer i sæson. 

Mange muligheder 

På dit besøg på Knudhule Badehotel er der mange muligheder både for private men også for virksomheder. Knudhule Badehotel sørger for gode rammer i form af kursus- og mødefaciliteter. Samtidig sørger de gerne for store selskaber og ophold. 

På dit ophold er der gratis WIFI og gratis parkering. 

Se meget mere på Knudhule Badehotels hjemmeside.

#knudhulebadehotel #visitskanderborg #visitaarhusregionen