Gå til indhold
©  Foto:

Karl Nørskov B&B

Karl Nørskov B&B ligger på en gård, 7 km fra Silkeborg midtby og byder på en hyggelig to-værelses lejlighed med egen indgang.

Faciliteter

Hos Karl Nørskov B&B får du din egen to-værelses lejlighed med en dobbeltseng, skabsplads, stue med TV, Chromecast og spisebord. Der er eget køkken med kogeplader, elkedel, kaffe, kombi-ovn, køleskab og fryser. Du får også eget bad og ikke mindst egen sydvendt terrasse ud mod en stor have til fri afbenyttelse med havemøbler.

Efter aftale kan det arrangeres, at der er blevet købt ind til morgenmad til dagen efter jeres ankomst. Der er også mulighed for, at du kan få vasket og tørret tøj.

Hvis I ønsker det, er der mulighed for at redde op til to mere på to enkeltmands madrasser og/eller en børneseng med tremmer og børnestol.

Smuk placering

Lejligheden ligger i forlængelse af gårdens stuehus, men har egen indgang. Du kan nyde området, som er fyldt med dejlig natur og med rig mulighed for flotte gå- og cykelture. 500 m fra gården går den gamle togbane fra Silkeborg-Kjellerup, der nu er asfalteret, gennem et smukt naturskønt område. Ruten tager dig direkte til Silkeborg centrum.

På gården er der også en rigtig sød og venlig, brun labrador, du må derfor også gerne have hund med. Dog ikke i møblerne.

Pris pr. pers.: kr. 350,-
Pris pr. pers. derefter: kr. 100,-

#visitsilkeborg #visitaarhusregionen