Gå til indhold
©  Foto:

Kaløvig Center, møder og konferencer

Kaløvig Center er et lille kursuscenter ved Følle Strand lidt nord for Aarhus. Huset er oprindeligt opført som et badehotel for mere end 100 år siden, og ligger i smukke omgivelser lige ned til vandet med æbletræer i haven.

Mødelokaler med havudsigt

I dag finder du på Kaløvig Center de ideelle rammer for både helt korte møder og kurser eller længere seminarer og møderækker. Uanset om du er en del af en stor eller lille gruppe.

På Kaløvig Center er der fire lyse mødelokaler med direkte udgang til det fri. Tre af lokalerne har havudsigt, og det fjerde har en idyllisk udsigt til æbletræerne i haven.

Moderne udstyr

Alle mødelokaler er udstyret med whiteboard, flipover og projektor, og du kan låne en Mac, hvis du har brug for en computer. Der er gratis trådløst Internet på hele centret.

Gode udendørs faciliteter

I pauserne kan du rykke ud i haven og arbejde i fred og ro. Rundt omkring finder du borde og stole i små hyggelige kroge.

Det økologiske Spisemærke i Sølv

Kaløvig Center har et rigtig godt køkken med masser af grønt og hjemmebagt brød, hvor maden er mellem 60 og 90% økologisk.

Hold din fest på Kaløvig Center

Centret har også nogle rigtig gode rammer til at holde fest. Her kan du enten leje hele ejendommen uden bemanding eller du kan holde en fest, hvor Kaløvig Center sørger for al mad og drikke og alt det praktiske.

Priser

Leje af centret i én dag fra kl. 08 - 16: DKK 595 ;-
Leje af centret i et døgn med overnatning: DKK 1893 ;-
Leje af centret i to dage med overnatning: DKK 2474 ;-
Fra frokost til frokost (12+12) DKK 2180 ;-

Du kan læse meget mere om de enkelte mødepakker på Kaløvig Centrets hjemmeside.

Overnatning: 26 værelser (9 dobbelt)/ 35 senge.

Se, hvad andre deler på Instagram

#kaløvigcenter #visitaarhus 

Share your moments with us: