Gå til indhold
©  Foto:

Julen er magisk i Magasin

Julen i Magasin er forbundet med faste juletraditioner for rigtig mange danskere. Men julen i Magasin er ikke kun historisk og fyldt med gode minder - den er også fuld af overraskelser og rig på den bedste service og de største oplevelser.

Juleshopping i Magasin

Magasin inviterer som altid indenfor til masser af julehygge, hvor du eksempelvis kan få hjælp til dine gaveindkøb sammen med en personlig Gave-Shopper eller blive inspireret i den store julestue, mens børnene hygger sig. Se mere om Magasins juleåbningstider her.

De lækreste julekalendere

Kom forbi Magasin, hvor du igen i år finder Danmarks bedste udvalg af julekalendere. Bag lågerne gemmer der sig kaffe, te, bolcher, vingummier eller klassisk chokolade i den bedste kvalitet. Hvis du vil forkæle familien, værtinden eller dig selv med en flot julekalender, så gør ventetiden til en fest med en smuk og anderledes kalender fyldt med velsmagende sager. Kom ind i Magasin og se det store udvalg af julekalendere eller køb på magasin.dk

Hyr en gratis Gave-Shopper

Du går aldrig forgæves i Magasin. Kniber det med inspirationen, når julegaverne skal findes, kan du få hjælp af en dygtig Gave-Shopper til at finde de helt perfekte gaver til alle dem, du holder af – helt gratis. Snup en kop kaffe eller tag et hvil, mens gaverne (næsten) af sig selv finder vej under juletræet. Du kan booke en gratis Gave-Shopper på Magasin.dk/book.

Besøg Magasins store juleunivers

Oplev Magasin Aarhus og den hyggelige julestue på 4. etage. Her finder du årets julekollektioner, pynt til træet og hjemmet fra brands som Broste, Lyngby Porcelæn, Rosendahl, Georg Jensen, Lene Bjerre, Ferm Living, Stelton, Sirius og mange flere.

Masser af oplevelser

Magasin spreder jule stemningen og byder velkommen til masser af oplevelser gennem hele julen. Hold øje med kalenderen her.

www.juleaarhus.dk

Se, hvad andre deler på Instagram

#magasin #juliaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen

Share your moments with us: