Gå til indhold
©  Foto:

Jul i Randers Storcenter

Julen er glædernes tid - og i Randers Storcenter er glæden at opfylde andres inderste ønsker – uanset om det er ens nærmeste eller hos et anonymt barn.

I Randers Storcenter kan du hver adventssøndag opleve Blæseorkestret Søndermarkens nostalgiske julesange, mens du juleshopper. Børn kan gå på opdagelse i den hyggelige juleudstilling på Store Torv og se, hvordan nisserne forbereder sig til jul Og hver weekend fra 26. november kan du møde julemanden fra 10 - 13.

Ønsketræet

Randers Storcenter introducerede i 2012 et Ønsketræ, som tilgodeser børn, der er placeret uden for deres eget hjem – og måske ikke er så heldigt stillet, som så mange andre børn.

Træet er vokset år for år – og blevet en tilbagevendende begivenhed i Randers Storcenter.

Ønskesedler fra udsatte børn

Ønsketræet tilgodeser børn i Kronjylland samt på Djursland, som er placeret uden for deres eget hjem og andre ekstra udsatte børn i området. I 2019 var der over 300 børn, som havde lavet en ønskeseddel, som hang på Ønsketræet.

Træet står på Store Torv midt i Randers Storcenter. Alle ønsker beløber sig til et max beløb på kr. 200,-. Ønskesedlerne kan man se og tage med sig fra fredag den 11. november, og sidste dag for indlevering af pakker er søndag den 4. december.

Tager man en ønskeseddel væk fra træet, forpligter man sig til at opfylde et af ønskerne, som står derpå.

Læs mere her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#randersstorcenter #visitranders #visitaarhusregion

Share your moments with us: