©  Foto:

Journey til Summer Session i Tivoli Friheden

I år afholder Tivoli Friheden koncertkonceptet Summer Session i samarbejde med Live Nation. Glæd dig til at opleve Journey, når de indtager scenen i Tivoli Friheden til Summer Session.

Summer Session i Tivoli Friheden

Summer Session præsenteres i samarbejde med Live Nation og er et udendørskoncept som består af en række koncerter med internationale hovednavne.

Journey

Oplev det legendariske rockband, Journey, når de svinger forbi Tivoli Friheden på deres 50-års jubilæums-tour. Touren er opkaldt efter Journeys seneste album "Freedom", som udkom i 2022. 

Rock & Roll Hall of Fame

Journey startede i 1973 og har opnået 19 top-40 singler, 25 guld- og platincertificeringer og solgt mere end 100 millioner albums. Bandet har også, som et af få bands, opnået en diamantcertificering og er optaget i Rock & Roll Hall of Fame. De er kendt for deres globalt hitlistetoppende sange "Lights", "Don't Stop Believin", "Any Way You Want It", "Faithfully" og mange flere.

Special guest

Når Journey til sommer besøger Friheden, kommer det svenske rockband Europe med som special guest. Europe er bl.a. kendt for deres megahit "The Final Countdown".

Glæd dig til at opleve en fantastisk stemning når Journey indtager scenen d. 8. juni 2024 klokken 19.

Samarbejde med Live Nation

Konceptet Summer Session afholdes i samarbejde med Live Nation. Sæsonkort, firmabilletter, VIP-kort m.m. giver ikke adgang til koncerten. Adgang til koncerten kan kun ske med gyldig koncertbillet. Køb din billet på Ticketmaster eller Live Nations hjemmeside.

Se, hvad andre deler på Instagram

#tivolifriheden #visitaarhus