Gå til indhold
©  Foto:

Hobbitten ved Moesgaard Museum

I sommeren 2022, kan du opleve Hobbitten ved Moesgaard Museum i Aarhus. Det elskede eventyr opsættes af Det Kongelige Teater under åben himmel. Du kan se frem til en dramatisk kamp mellem det gode og det onde med drager, trolde, elvere - og selvfølgelig hobbitter.

Nordeuropas største teatershow har præmiere den 20. maj 2022.

Tolkiens eventyrlige verden

Hele området ved Moesgaard Museum forvandles til det magiske Midgård, hvor magiske væsner lever i bedste velgående. Tag på eventyr med den stilfærdige hobbit Bilbo Sækker, som pludselig er på sit livs vildeste rejse med troldmanden Gandalf og et helt selskab af dværge. Turen går til Det ensomme bjerg, hvor dragen Smaug skal overvindes - men kan det overhovedet lade sig gøre?

Teater under åben himmel

Under den åbne himmel ved Moesgaard Museum er der hver aften plads til 3000 publikummer. Oplev hvordan naturen bliver en del af den imponerende scenografi, bliv overrasket af special effects og gys over de halsbrækkende stunts. 

Før teatershowet kan du bl.a. nyde Hobbittens 2-retters menu i Moesgaard Museums café eller Bilbo Sækkers Sommergryde i det fri. Læs mere om maden før showet her.

Hobbitten er lavet til scenen af Glyn Robbins efter J.R.R. Tolkiens roman The Hobbit

Se, hvad andre deler på Instagram

#hobbitten #visitaarhus