©  Foto:

Golf Hotel Viborg, møder og konferencer

Golf Hotel Viborg og Golf Salonen er et kursushotel, som står klar til at danne rammer for dit næste arrangement. Hotellet står klar til at gå den ekstra meter, der skal sikre dig et særdeles vellykket arrangement. 

Hotellets ydre rammer er perfekte for vellykkede arrangementer, og hotellets kursussekretariat er klar til at vejlede jer for at sikre optimal udbytte for deltagerne. Hotellet er i højere grad et kursushotel end det er et kursuscenter, hvilket giver større fleksibilitet i planlægningen. Det giver samtidig hotellet bedre mulighed for at give deltagerne den individuelle betjening, man med rette kan forvente på et kursushotel.

Gode konferencefaciliteter

Til døgnkonferencer og weekendarrangementer har Golf Hotel Viborg 133 smagfuldt indrettede værelser med i alt 250 sengepladser. Alle værelserne er udstyret med WiFi, bad/brus, TV, telefon, minibar, hårtørrer, buksepresse m.m. Nogle af værelserne er specielle VIP værelser med bl.a. air condition og specielt sikkerhedsudstyr. Nyd den gode mad i restauranterne med søudsigt.

Afslapning og motion

Det er mange faciliteter på hotellet til afslapning og motion. Hop i den indendørs swimmingpool, tag i fitness-afdelingen eller slap af i hotellets wellness-afdeling med sauna, dampbad og udendørs jacuzzi. Du finder også 27-hullers golfbane samt en 9-hullers ”Pay and Play” bane, der er tilladt for alle.

Golf Hotel Viborg & Golf Salonen rummer det hele. Fortæl om Deres specielle ønsker – og der vil gøres alt for, at de bliver opfyldt!

Se, hvad andre deler på Instagram

#golfhotelviborg #visitviborg #visitaarhusregion